The Thoth
Üye
Otomatik Yedekleme Kapatma
Merhaba arkadaşlar, telefonumdaki bütün fotoğrafların google + hesabında olduğunu farkettim. Fakat ben isteyerek yüklemedim. Fotoğrafların altında "otomatik yedekleme" yazıyordu. Bunu nasıl kapatabilirim. Bir de google + daki fotoları silmem telefondaki fotoları da etkiler mi?
ayarlardan senkr. ve yedeklemeyi kapatırsan sorun olmaz
2.3.6 mı 4.1.2 mi daha iyi yardımcı olabilirim 