Haber Otomatik Yedekleme Kapatma

    Konu Sahibi
Otomatik Yedekleme Kapatma
Merhaba arkadaşlar, telefonumdaki bütün fotoğrafların google + hesabında olduğunu farkettim. Fakat ben isteyerek yüklemedim. Fotoğrafların altında "otomatik yedekleme" yazıyordu. Bunu nasıl kapatabilirim. Bir de google + daki fotoları silmem telefondaki fotoları da etkiler mi?
 
telefondaki fotolar etkilenmez merak etme ayarlardan senkr. ve yedeklemeyi kapatırsan sorun olmaz yüklenenleri nasıl silceğini bilmem ama 2.3.6 mı 4.1.2 mi daha iyi yardımcı olabilirim