Otomatik Yedekleme Kapatma

  • 14 Ekim 2013
  • 5609 Okunma
  • 1 Cevap

  1. Merhaba arkadaşlar, telefonumdaki bütün fotoğrafların google + hesabında olduğunu farkettim. Fakat ben isteyerek yüklemedim. Fotoğrafların altında "otomatik yedekleme" yazıyordu. Bunu nasıl kapatabilirim. Bir de google + daki fotoları silmem telefondaki fotoları da etkiler mi?
     


    Yazan: The Thoth
  2. telefondaki fotolar etkilenmez merak etme :) ayarlardan senkr. ve yedeklemeyi kapatırsan sorun olmaz :) yüklenenleri nasıl silceğini bilmem ama :D 2.3.6 mı 4.1.2 mi daha iyi yardımcı olabilirim :D
     
Yüklüyor...
20/09/2018 - 19:12