Otobüste USB ile Şarj

Konu Sahibi
Otobüste USB ile Şarj
Bir bayram tatili daha geldi çattı ve şimdiden hepinizin bayramını kutlarım arkadaşlar. Bu gece otobüs ile memlekete yola çıkıyorum ve yolculuğum yaklaşık 7-8 saat sürecek. Otobüste kolay uyuyabilen biri değilim, ben de telefonumla -c6-01- internette takılacağım biraz, film de attım. Sormak istediğim, hani otobüslerde koltukların arkasında televizyon, film izlemek için küçük bir ekran oluyor ya, ben şimdi telefonumu usb ile ona bağlasam şarj olur mu? Deneyen oldu mu hiç aranızda?

-Emre

Üye
evet oluyor.

Hangi şirketle gidiyosun ?

anadoluda tvlerin açık olması lazım şarj olması için ayrıca tvye takıp açtıktan sonra hiç bişey yapmazsanız 10 dk sonra otomatik kapanıyor tvler

bu arada iyi yolculuklar

ben herzaman kullaniyorum sarj edebilirsin tabi ancak usb mod olarak suit i sec depolama degil.

Konu Sahibi

teşekkürler şirketi söylesem reklam olmasın yasak mı uyarı falan almayalım

- - - Eklendi - - -

ben herzaman kullaniyorum sarj edebilirsin tabi ancak usb mod olarak suit i sec depolama degil.

otomatik suite ile ayarlı da o şekilde bağlasam okur mu ki

evet olur ben depolama modunda baglama dememin nedeni ayni anda muzik falan dinlemek istersen oyle olmaz diye dedim.

-Emre

Üye
pm atıver

- - - Eklendi - - -

buzluyla mı gidiyon yoksa ?

eğer suite modunda bağlarsan telefonu görmez her saniye bağlandı diye işaret çıkar bağlanmaz depolama moduna alırsan şarj olur ama bazılarında suite modunda çalışabiliyor ama genelde dediğim gibi yapıyor.

Ayrıca bazı otobüslerden koltuğun altında priz olabiliyor sen şarj aletinide al yanına olmazsa öyle takarsın. 2 gün önce Bursa'dan İstanbul'a geldim wifi ile 2 film indirdim şarj sıkıntımda olmadı.

Konu Sahibi
pm atıver

- - - Eklendi - - -

buzluyla mı gidiyon yoksa ?

dostum sen şirketleri sayıp duruyosun ben de söyleyevereyim bari napalım metro turizm, Eskişehir'den Zonguldak'a gidiyorum

- - - Eklendi - - -

o zaman ben hem depolama hem suite ikisini de denerim, şarj olsun yeter ya

yalnız hangi firmayla gideceksin küçük firmalarda olmayabilir.

öncelikle hayırlı yolculuklar kazasız belasız diyelim..

ben de kent turizm ile istanbul - ankara gidiyorum sık sık. usb ile bağlıyorum ekrana telefonu..istanbuldan düzceye kadar mp3 / radyo dinliyor film izliyorum.şarj sıkıntım olmuyor.. yanlız bir kere nilüfer'in blue bus ile ankara - istanbul yapıyordum benim koltuktaki usb çalışmıyordu..şarj da 1 çizgide kapandı kapanacak. güç tasarrufuna aldım internet bağlantısını kapadım. boluya kadar idare etmişti. mola yerinde de 1 tl ye şarj etme aleti ile 20 dk şarj ettim.yolun sonuna kadar götürmüştü beni. bu da bir anımdır şarj konusu ile ilgili

Pamukkale teknobüs favorimdir

Ben de yarın denizli ye yolcuyum inşallah çalışır

Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar şimdi bindim otobüse ve usb girişi var oley

hayırlı yolculuklar dostum muavini kafaya al kek çay servisi yaparken 2 tane kek iste

ulan şerrefsizim benim aklıma gelmişti, dönüşte deneyecektim. Helal sana