Otobüste USB ile Şarj

Sponsorlu Bağlantılar

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
Otobüste USB ile Şarj
Bir bayram tatili daha geldi çattı ve şimdiden hepinizin bayramını kutlarım arkadaşlar. Bu gece otobüs ile memlekete yola çıkıyorum ve yolculuğum yaklaşık 7-8 saat sürecek. Otobüste kolay uyuyabilen biri değilim, ben de telefonumla -c6-01- internette takılacağım biraz, film de attım. Sormak istediğim, hani otobüslerde koltukların arkasında televizyon, film izlemek için küçük bir ekran oluyor ya, ben şimdi telefonumu usb ile ona bağlasam şarj olur mu? Deneyen oldu mu hiç aranızda?

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
USB giriş/çıkış varsa tabi ki olur, ama varsa :)

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
USB giriş/çıkış varsa tabi ki olur, ama varsa :)

evet var, yani normalde hep oluyodu umarım bu gece de olur :D tamam o zaman. internet, oyun, film vs derken şarj dayanmaz çünkü teşekkür ederim :)

-Emre

-Emre

Üye
evet oluyor.

Hangi şirketle gidiyosun ?

anadoluda tvlerin açık olması lazım şarj olması için ayrıca tvye takıp açtıktan sonra hiç bişey yapmazsanız 10 dk sonra otomatik kapanıyor tvler :)

bu arada iyi yolculuklar :)

benighted

benighted

Üye
ben herzaman kullaniyorum sarj edebilirsin tabi ancak usb mod olarak suit i sec depolama degil.

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
evet oluyor.

Hangi şirketle gidiyosun ?

anadoluda tvlerin açık olması lazım şarj olması için ayrıca tvye takıp açtıktan sonra hiç bişey yapmazsanız 10 dk sonra otomatik kapanıyor tvler :)

bu arada iyi yolculuklar :)

teşekkürler şirketi söylesem reklam olmasın yasak mı uyarı falan almayalım :D

- - - Eklendi - - -

ben herzaman kullaniyorum sarj edebilirsin tabi ancak usb mod olarak suit i sec depolama degil.

otomatik suite ile ayarlı da o şekilde bağlasam okur mu ki :)

benighted

benighted

Üye
evet olur ben depolama modunda baglama dememin nedeni ayni anda muzik falan dinlemek istersen oyle olmaz diye dedim.

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
benighted

benighted

Üye
ricaederim

-Emre

-Emre

Üye
pm atıver :)

- - - Eklendi - - -

buzluyla mı gidiyon yoksa ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
eğer suite modunda bağlarsan telefonu görmez her saniye bağlandı diye işaret çıkar bağlanmaz depolama moduna alırsan şarj olur ama bazılarında suite modunda çalışabiliyor ama genelde dediğim gibi yapıyor.

Ayrıca bazı otobüslerden koltuğun altında priz olabiliyor sen şarj aletinide al yanına olmazsa öyle takarsın. 2 gün önce Bursa'dan İstanbul'a geldim wifi ile 2 film indirdim şarj sıkıntımda olmadı.

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
pm atıver :)

- - - Eklendi - - -

buzluyla mı gidiyon yoksa ?

dostum sen şirketleri sayıp duruyosun ben de söyleyevereyim bari napalım :D metro turizm, Eskişehir'den Zonguldak'a gidiyorum :)

- - - Eklendi - - -

eğer suite modunda bağlarsan telefonu görmez her saniye bağlandı diye işaret çıkar bağlanmaz depolama moduna alırsan şarj olur ama bazılarında suite modunda çalışabiliyor ama genelde dediğim gibi yapıyor.

Ayrıca bazı otobüslerden koltuğun altında priz olabiliyor sen şarj aletinide al yanına olmazsa öyle takarsın. 2 gün önce Bursa'dan İstanbul'a geldim wifi ile 2 film indirdim şarj sıkıntımda olmadı.

o zaman ben hem depolama hem suite ikisini de denerim, şarj olsun yeter ya :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yalnız hangi firmayla gideceksin küçük firmalarda olmayabilir.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
öncelikle hayırlı yolculuklar kazasız belasız diyelim..

ben de kent turizm ile istanbul - ankara gidiyorum sık sık. usb ile bağlıyorum ekrana telefonu..istanbuldan düzceye kadar mp3 / radyo dinliyor film izliyorum.şarj sıkıntım olmuyor.. yanlız bir kere nilüfer'in blue bus ile ankara - istanbul yapıyordum benim koltuktaki usb çalışmıyordu..şarj da 1 çizgide kapandı kapanacak. güç tasarrufuna aldım internet bağlantısını kapadım. boluya kadar idare etmişti. mola yerinde de 1 tl ye şarj etme aleti ile 20 dk şarj ettim.yolun sonuna kadar götürmüştü beni. bu da bir anımdır şarj konusu ile ilgili :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Pamukkale teknobüs favorimdir:)

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
Ben de yarın denizli ye yolcuyum inşallah çalışır :)

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar şimdi bindim otobüse ve usb girişi var oley :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hayırlı yolculuklar dostum muavini kafaya al kek çay servisi yaparken 2 tane kek iste :)

bilooijhdonk

Üye
ulan şerrefsizim benim aklıma gelmişti, dönüşte deneyecektim. Helal sana