Otobüste kabir azabı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
anneme söyledim eczaneden gidip alacakmış. ben hep küçüklüğümden beri yalnız yaşadım. bu da bende sosyal fobi oluşmasına neden oldu. ufaklıktan beri hiç arkadaşım olmadı. en azından çok samimi olduğum hiçbir arkadaşım olmadı. mahallenin çocukları oyunlar oynarken beni hiç yanlarına almadılar. babam evde beni hep azarladı durdu. annem ise hiç sesini çıkartmazdı. artık insanlardan tiksinmeye başladım. anti-sosyal kişiliğe doğru sürükleniyorum büyük ihtimal. kusursuz bir insan olmak, en ufak hatada her şeyin mahvolacağını düşünüyorum. hayatı ben de yaşamak isterim fakat içimden hiç gelmiyor. yalnız yaşamak aslında bir bakıma hoşuma gidiyor. karışan yok, seni mors eden yok, sana laf atan yok, seni orada rezil eden yok. her şey benim istediğim şekilde ilerliyor. yani benim istemediğim olaylar başıma gelmiyor en azından. anlatacak kimsem yok yazıyorum işte. bu saatten sonra da yazmam artık. ciddiye aldığın için teşekkür ederim.

dostum yanlızlık kötü biliyorum.ancak bu sekilde bir yere varamazsın. senin yas kaç ? yasına uygun seyler bulmayı dene. cocukken kimse yanına almazdı demişsin. öyleyse kendine kemal sunal'ı örnek alabilirsin. küçükken onunla kimse arkadas olmak istemezmiş,yanına almazlarmış,bir suç işleyip onun üstüne atarlarmış. ama o ne yapmış ? yılmamış ve biryerlere gelmek için cabalamış. okumayı denemiş sınıfta kalmış. ama yinede devam etmiş. o okula gidip geldikçe mahallesinde onunla dalga geçen cocuklar mosmor oluyormuş. yıllar sonra halkın sevgilisi olunca eline eteğine yapısmıs o dalga geçen vs. kişiler. affetmiş mi ? evet onları affetmiş. sende seninle dalga geçenleri mors etmek istiyorsan birseyler basarmalısın. ayrıca seninle dalga geçen ufak cocukları takma. mahalledende yasıtların vardır eminim. onlara takıl.

birdaha yazmam demişsin.bu forum herkese açık. basından gecenleri buraya yazmaktansa,bir günlük tut oraya yaz. ama bizimle bilgi paylasımında bulunabilirsin. saygıyla okuruz,yorumlarız.ki eminim insanlar sana teşekkür ettikçe,seninle sohbet ettikçe hosuna gidicektir bu durum. sosyal aglara katıl.face bosver. msn yada maxi iyidir :D veya her ikisi.
inş yazdıklarımdan anlam çıkarmıssındır. kendini üzme bosver. sevene can feda,sevmeyene elveda. :bye2:
 


PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
afyonda o kadar yolmu var la 1-15 dk faln dio:ehe
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
PyscoDevil,yumurta kabağu buluşması fena olmaz :ehe
hem yumurta kabuğu arkadaş edinir yalnızlıktan kurtulur :naughty:
 

Burak

Üye
:zuhaha:

ali bunda para vardır,evde durduguna göre biriktirmiştir. kafeye falan giderseniz sakın para verme o ödesin :D
 
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ne cafesi ben onu götürürüm her yere alemlere akarız insan yüzü görsün biraz:ehe buluşma fotolarını koyarım siteye yüzünü görürsnüz de kabugun:ehe
 
Mert

Mert

Üye
 
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
avatar la resim arasındaki ilişkiye bakınsana:D
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
 

sansarselim

Üye
zaten şuan özel olarak otobüslerde hap veriliyor. yani kusmaya karşı otobüse binerken direkt isteyebiliyorsun..
 
'Enver'

'Enver'

Üye


 
-efşan

-efşan

Üye
:ehe
 
SHS

SHS

Üye
:kop2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt