Oyun Otobüste (belediye, halk, dolmuş) oynanacak oyun

Sponsorlu Bağlantılar

Fatic

Fatic

Üye
Arka kapıyla koltuğun yan tarafı var motorun olduğu yer oraya oturursan sıkıntı olmaz biraz sıcaktır ama idare edeceksin iki büklüm :D
Ön yada orta kapiya yapisik gidi geliyorum genellikle dedgin bolgeye yaklasmam icin baya cabalamam lazm :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR

1903quaresmaQ7

1903quaresmaQ7

Üye
Online kelime bulma oyunlari var ben pek begenmedim ama isine yarayabilir

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ön yada orta kapiya yapisik gidi geliyorum genellikle dedgin bolgeye yaklasmam icin baya cabalamam lazm :D
Bayramlarda kapılar arkadanda açıldığı için o kısmıda arka camın olduğu koltuğun arasınıda uzanarak denemişimdir maksat başkalarınada yer açılsın kalabalık etmeyim :DKelime bulmaca , adam asmaca , sos gibi 2 3 mb lik oyunlar var playde. Online olmana gerek yok gayet iyi vakit geçirirsin

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Yok kelime bulmacalar işe yaramaz :(

Xurmirac

Xurmirac

Üye
hocam kesinlikle gazete alın bi tane :D herkes okuycam diye can atıyo :D

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
recep ivedik dövmece :D

Vretil

Vretil

Üye
Hoplite indir cok zevkli konum var bakabilirsin :D

0MG90

0MG90

Üye
Yorumum bulunsun

Boom Beach indir avsom oyun

LattAsdfasdf

Üye
Android e daha gelmemiş olabilir. iPad de oynuyorum çok iyi oyun. Supercell in. Clash of Clans ın gelişmiş versiyonu.
Ismini duydum iyi dendide banada. Google playda takip ediyorum ama henuz piyasada yok :(

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Dolmuşta, Dolmuş Driver oynanır. :D:D

• Beğen
Tepkiler: bayramq
NEXUS

NEXUS

Üye
yorumum bulunsun.

scorpioali

Üye
Frontline 2, her yerde oyna. Bolumler kisa ama telefonumdaki diger oyunlari silme sebebim. Evde bolumleri indir heryrrde oyna

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Thumb formula racing.

codblackops2

codblackops2

Üye
Vay Arkadaş biz otobuste tek elimizle tutunup namusumuzu zor koruyoruz (!) Millet telefonla oynuyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: scorpioali ve TeknoÖmer
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
2048 kesin deneyin bağımlılık yapabilir :D

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Talking Tom Cat indir bugün otobüste bi dayı oynuyodu. Dayı kediyi dövdükçe "no no no" diyodu kedi herkes dönüp dayıya baktı. Bak hem ilgi çekici bir oyun :kop2:

Üst Alt