FanaTürk Üye Arkadaşım güzel siteler buldum sana... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Herkesin bir hobisi olmalı... Bence sen de otobüs fotoğrafları çekebilir ve internetten diğer insanlarla paylaşabilirsin...
Arkadaşım güzel siteler buldum sana... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Herkesin bir hobisi olmalı... Bence sen de otobüs fotoğrafları çekebilir ve internetten diğer insanlarla paylaşabilirsin...
Silinen Üye 153 Kapalı Hesap ben_daha_yeniyim' Alıntı: FİkİŞ ? Genişletmek için tıkla ... fikiş değil fikis'di,fikis;iyi,hoş,güzel anlamında Darkred :
ben_daha_yeniyim' Alıntı: FİkİŞ ? Genişletmek için tıkla ... fikiş değil fikis'di,fikis;iyi,hoş,güzel anlamında Darkred :
darkred Üye cepix' Alıntı: fikiş değil fikis'di,fikis;iyi,hoş,güzel anlamında Darkred : Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum kardeşim :
cepix' Alıntı: fikiş değil fikis'di,fikis;iyi,hoş,güzel anlamında Darkred : Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum kardeşim :
DeLmIrA Üye cepix' Alıntı: Ooo valla fikis olmuş Genişletmek için tıkla ... wallahi fikisssssss ulen gecen sene bi laf attım ortaya yayıla yayıla gidio önce sınıftaydi sora okula yayıldı şimdide internet du bakam daha nerelerde görcem
cepix' Alıntı: Ooo valla fikis olmuş Genişletmek için tıkla ... wallahi fikisssssss ulen gecen sene bi laf attım ortaya yayıla yayıla gidio önce sınıftaydi sora okula yayıldı şimdide internet du bakam daha nerelerde görcem