Bekle resim atayım. - - - Eklendi - - - Yalnız elindeki hub ile olmayabilir.
-Emre Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız benimki böyle - - - Eklendi - - - cihazla çektiğim için takip da cekemiyorum - - - Eklendi - - - beyaz kablo 4.7 volt güç - - - Eklendi - - - bu arada resimde bir fail buldum =D
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız benimki böyle - - - Eklendi - - - cihazla çektiğim için takip da cekemiyorum - - - Eklendi - - - beyaz kablo 4.7 volt güç - - - Eklendi - - - bu arada resimde bir fail buldum =D
Emre Arık Üye Konu Sahibi emre641996' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız benimki böyle - - - Eklendi - - - cihazla çektiğim için takip da cekemiyorum - - - Eklendi - - - beyaz kablo 4.7 volt güç - - - Eklendi - - - bu arada resimde bir fail buldum =D Genişletmek için tıkla ... oo kardes o ne oyle ya ne yaptin sen oyle - - - Eklendi - - - Soyle yapsam olurmu hubun guc alan kablosunu otgyle telefona baglasam portlardan birinede usb kablo kesip 5 v lik adaptorle baglasam olurmu acaba ?
emre641996' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız benimki böyle - - - Eklendi - - - cihazla çektiğim için takip da cekemiyorum - - - Eklendi - - - beyaz kablo 4.7 volt güç - - - Eklendi - - - bu arada resimde bir fail buldum =D Genişletmek için tıkla ... oo kardes o ne oyle ya ne yaptin sen oyle - - - Eklendi - - - Soyle yapsam olurmu hubun guc alan kablosunu otgyle telefona baglasam portlardan birinede usb kablo kesip 5 v lik adaptorle baglasam olurmu acaba ?
-Emre Üye Uğraşma kardeşim elindeki hubla olmaz galiba =( tabi denemek lazım istersen bi dene. Ya da bu hubdan al - - - Eklendi - - - Elindeki hubla da olur yalnız hubi açıp güç alan yere baglamalisin 5voltu
Uğraşma kardeşim elindeki hubla olmaz galiba =( tabi denemek lazım istersen bi dene. Ya da bu hubdan al - - - Eklendi - - - Elindeki hubla da olur yalnız hubi açıp güç alan yere baglamalisin 5voltu