Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
otg kablosu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ॐOsMaN
Üye
Konu Sahibi
otg kablosu
arkadaşlar bir ay önce otg kablosu aldım daha önceki kullanmalarımda çok güzel çalışıyordu şimdi taktıgımda telefonun üst barındaki usb baglantısı yanıp sönüyor flash bellekleri okumuyor sorunu düzelte bilirmiyiz ?
arkadaşlar bir ay önce otg kablosu aldım daha önceki kullanmalarımda çok güzel çalışıyordu şimdi taktıgımda telefonun üst barındaki usb baglantısı yanıp sönüyor flash bellekleri okumuyor sorunu düzelte bilirmiyiz ?
Benim bildiğim kabloyu boş olark takınca öyle usb simgesinin yanıp sönmesi lazım. Yani normal sen önce flash diski kabloya tak sonra tele bağla kabloyu öyle dene.Birde usb nin formatı bildiğim kadarı ile fat32 olması lazım kontrol etmekte fayda var..
ॐOsMaN
Üye
Konu Sahibi
usb formatı fat32 kabloyla birlikte takıyorum olmuyor yine yanıp söbüyor o simge
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
Kablo İle Birlikte Başka Bir Telefonda Deneyin. Çalışırsa Telefona Format Atmak Lazım..
ॐOsMaN
Üye
Konu Sahibi
s^3 başka telefon yok çevremde androidlerin bi kısmına oluyor kablo ama hepsi desteklemiyor otg