otg kablosu ve oyun kolu hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

h.ozdemir09

Üye
    Konu Sahibi
otg kablosu ve oyun kolu hakkında
evet arkadaşlar internetten 603 telefonum için ca157 otg kablosu aldım çalışıp çalışmayacağını bilmiyordum usb klavyeyi taktım çalışıyor :) usb bellekleri denedim onlar da çalışıyor, fare de çalışıyor. Acaba oyun kolu takarsam çalışır mı yani oyunları oyun koluyla oynayabilir miyim? ne yazuık ki oyun kolum yok deneyemiyorum deneyen oldu mu hiç?

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Ben denedim fakat çalışmadı.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Büyük ihtimal olmaz bende yakında bi otg alcam hayırlısı

Jomolocco

Jomolocco

Üye
yapabilirsin youtubeye bak

h.ozdemir09

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 için oyun koluyla bağlama videoları mevcut onu bende farkettim ama 603 için emin olamadım, destekliyorsa ne mutlu bize :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Destekleyeceği kanatindeyim

bunu gibi mesela :oke:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben N8 De hepsini Denedim arkadaşlar sorun olacağını sanmıyorum. Ayıptır sölemesi Ev biraz tecno-kent'e döndü ama olacak oakadar işimiz bu :)

OPC

OPC

Üye

Abi siz hangileriyle denediniz ben bu ikisiyle de olumsuz sonuç aldım

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Temsili koydum kardeşim resmi Sony kablolu ile denedim :) ama şarjı su gibi yiyor :D

OPC

OPC

Üye
Temsili koydum kardeşim resmi Sony kablolu ile denedim :) ama şarjı su gibi yiyor :D

Tamam abi. İmkanı olanlar denerse güzel olur farklı markaların çalışıp çalışmama durumunu görürüz hem :)

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tabiki uygun bir zamanda denerim bende yanlız, bu tür cihazlar dediğim gibi zaten oyunlarda şarj gerekli iken control içinde ekstra şarj demek bunu sakın unutmayın !!!

• Beğen
Tepkiler: OPC
Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Ben Snopy marka ile denedim fakat desteklenmiyor dedi. Aynı kolu Samsung Galaxy S3 e taktım o destekledi ve çalıştırdı.

pr3st1q3

Üye
koskaca denizlide bulamadım arkadaşlar 701 ca--- kaç oluyor?

rcnk

Üye
oyun konsolunu bilmiyorum ama benim direksiyonçalışmadı :(

MaxipmaN

Üye
Ov siz işi ilerletmişsiniz oyun kolu falan daha kablom yok

h.ozdemir09

Üye
    Konu Sahibi
ps3 salonuna gidip denemek lazım :D kablonun adı ca157. 10 tlye bir online alışveriş sitesinden aldım 2 günde geldi. orjinal değil ama bi farkı yok orjinalinden.

osmanosman...

osmanosman...

Üye
otg kablosu c6 01 e olur mu.???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt