Otg Kablosu Nasıl Yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Otg Kablosu Nasıl Yapılır?
Şöyle güzelbi şekilde anlatabilecek varmı? Biraz acil ama :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
anlatıcak derken ne bilmek istiyorsun ki? Otg nin bi ucu telefona takıcan bi ucunada flash bellek klavye mouse harddisk ne kullanmak istersen onu takıcan bu

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
kendim yapmak istiyorum. Hazır almıycam. Normal mini uç var evde. Bide içe girik usb ucu olması lazım galba. Onu nerden bulacam?

farukbekl

farukbekl

Üye
Sana Dişi Usb girişi Lazım.. Onu Piyasadan Bulursun.. Usb Uzatma İçin kullanıyorlar..

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Sana Dişi Usb girişi Lazım.. Onu Piyasadan Bulursun.. Usb Uzatma İçin kullanıyorlar..

fiyatı nedir? Nerden bulurum?

---------- Eklendi @ 01:02:51 ---------- Yazıldı @ 01:02:29 ----------

ve dişi uç nedir?

SuaT6027

SuaT6027

Üye
bu konu onceden acılmıstı kardes en hızlı o sekılde bulursun...

farukbekl

farukbekl

Üye

buyur...
Resimde Gördüğün Gibi...
Dişi ve Erkek Uç..

---------- Eklendi @ 01:08:51 ---------- Yazıldı @ 01:07:10 ----------

Teknosa Bimekste kesin vardır.. 10 lira 8 lira arası bir şey... bulunmayacak bir şey değil...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

buyur...
Resimde Gördüğün Gibi...
Dişi ve Erkek Uç..

---------- Eklendi @ 01:08:51 ---------- Yazıldı @ 01:07:10 ----------

Teknosa Bimekste kesin vardır.. 10 lira 8 lira arası bir şey... bulunmayacak bir şey değil...

sadece uçmu 10 lira? Yoksa direk kablomu?

farukbekl

farukbekl

Üye
komple kablo.. Bir tarafı erkek bir tarafı dişi... Yani uzatma kablosu...

Polymath

Polymath

Üye
elekronikciye git sor. Ben 2 tlye almstm usb uzatmasni. 10 lira fln verme.

catdog136

catdog136

Üye
usb ler birbirini tutmaz kabul etmez, çalışmazlar yani büyük olasılıkla.. Internetten 10 tl ye getirt bence.. Değmez emeğe ve paraya..

nadir_89

nadir_89

Üye
yapacağın şey miniusb nin kablolarını dişi usb ye bağlamak renk sırasını netten bulabilirsin
ikinci olarak miniusb nin kablo ile birleştiği yeri sökmen gerekiyor orda miniusb nin bir bacağı boş o bacakla toprağı birleştireceksin
ama hiç kolay olmuyor ufacık yerde lehim yapmak dikkat et ama diğer bacaklarda kısa devre olmasın telefonun girişini yakarsın
dişi usb yide bağlarken dikkat et ters bağlama
ama sana tavsiyem hazır kablo al çünkü yapımı biraz sıkıntılı miniusb yi yarman falan gerekecek çünkü
ben yaptım çalışıyor ama uğraşma bence yenisini al ben 30 tlde olsa bulsam alacaktım ama maraşta hiçbiyerde bulamadığım için mecburen kendim yaptım

hakan_710

hakan_710

Üye
ismail bende fazladan bi otg var bana ulaş sana göndereyim ücret falan istemiyorum sadece kargoyu verirsin o da 10 lira falan tutar en fazla.bu kıyağımı da unutma ;) bugünün şanslı kişisi sensin :D:D:D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bana vereydin bea :D

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Dealextremde var otg orjinal kablo 2$

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Link verir misin kardeşim kredi kartı ile alsak kaç güne geliyor?

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
ismail bende fazladan bi otg var bana ulaş sana göndereyim ücret falan istemiyorum sadece kargoyu verirsin o da 10 lira falan tutar en fazla.bu kıyağımı da unutma ;) bugünün şanslı kişisi sensin :D:D:D
Teşekkür ederimde nasıl göndereceksin ?

Üst Alt