Bay H
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aynen,bunu N8 kullanırken ne kadar da sorunsuzca yapıyorduk, haber içinde teşekkürler ayrıca.Teşekkürler haber için, en azından başlangıç için çok iyi, en azından OTG yolu görünmüş oldu ...
OTG yanlış hatırlamıyorsam son anda çıkarıldı gibi bir haber vs. yapıldı ama şuanda onun detayını tam hatırlamıyorum. Sistemde normalde destek gelecekti evet,bu uygulamada bir şekilde kendi Usb Stickleri için kullanabiliyor. Benim tahminim yakında tüm cihazlara destek sağlayacak bir uygulama çıkacağı yönünde,bu firma olmazda başka bir geliştirici olur.Şu ''Tek el''cilik kadar lanet bir şey yok bence. Bir hizmet vereceksin belki ücretsiz belki ücretli neden illa ben duygusu? Başlığı görünce yaşanan sevinç konuya girince yaşanan hüzünbu arada @Mr.H bu adım 8.1'in OTG'ye müsait olduğunu gösterir değilmi? yani yaygınlaşabilir?
Bir ara kablosuyla telefona flash bellek bağlayabilme.otg nedirotg nedir onu anlamadımm
Şu anda dışarıdayım akşama doğru test ederim. Belki de Lumia 630 ve Dosyalar uygulaması buna izin veriyordur.Bir ara kablosuyla telefona flash bellek bağlayabilme.
@papakudioflu demiştiki 630 da usb ayarları gelmiş belki o ayarlar sayesinde herhangi bir otg de kullanılabilir.
Benime aklıma tamda bu gelmişti.Şu anda dışarıdayım akşama doğru test ederim. Belki de Lumia 630 ve Dosyalar uygulaması buna izin veriyordur.
Bence böyle bir uygulama ile bu destek verilebiliyorsa bu uygulamanın altyapısındaki kodlamayı öğrenen biri bunu sandisk toshiba ve diğer markaların flash belleklerine de uyarlayan uygulamayı yapabilir kanımca.Ninko adlı bellek markası arka planda Pudince LLC firmasının bir kolu. Pudince LLC firması da ayrıca Microsoft'un bir iş ortağı.
Ninko+WP uygulaması büyük olasılık ile özel olarak geliştirilen bir uygulama ve bundan dolayı bu özellik bir süre Pudince LLC firmasına özel olacak gibi duruyor.
2. kısım kişisel bir tahmindir.
bari 2. kısım yazısını büyük yazda insanlar kanmasın.Ninko adlı bellek markası arka planda Pudince LLC firmasının bir kolu. Pudince LLC firması da ayrıca Microsoft'un bir iş ortağı.
Ninko+WP uygulaması büyük olasılık ile özel olarak geliştirilen bir uygulama ve bundan dolayı bu özellik bir süre Pudince LLC firmasına özel olacak gibi duruyor.
2. kısım kişisel bir tahmindir.
Olayın ana noktası orası aslında. Eğer Microsoft ile bir özel çalışma varsa Microsoft dışında veya bu firma dışında(farklı markalar için) kullanıma sunulması zor gibi. Tabii temennimiz biran evvel gelmesiBence böyle bir uygulama ile bu destek verilebiliyorsa bu uygulamanın altyapısındaki kodlamayı öğrenen biri bunu sandisk toshiba ve diğer markaların flash belleklerine de uyarlayan uygulamayı yapabilir kanımca.
Alt kısımdaki o küçük yazı olmadan da zaten mesajın kişisel bir görüş içerdiği anlaşılıyor ancak bazı kullanıcılar bu küçük ayrıntıyı fark edemezlerse diye not düşülmüştür.bari 2. kısım yazısını büyük yazda insanlar kanmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?