OTA Güncellemesi İle İlgili Bir şey Soracağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
OTA Güncellemesi İle İlgili Bir şey Soracağım
Arkadaşlar 10dk önce yaptım kurdu her şeyi 30dk gibi bire sürede bitti yedek felan alınıyor dedi aldı ,yükledi her şeyi.Benim sorunum OTA dan sonra değişen tek şey İnternet Explorer da En son yerine en son ziyaret edilen sayfalar olması bir de procam ve smart cam açıldı bunun dışında bir şey gelmedi ne data sences ne ekran saati hiç bir şey gelmedi ne yapacağım ? Telefon Lumia 920 Trükcell Rom
Hakkında kısmındaki :
ürün yazılımı düzeltme numarası = 1232.5957.1308.0002
donanım düzeltme numarası= 1.0.0.0

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Ekran + Dokunma yı güncelle.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Konu büyük ihtimalle kitlenecektir ama L920 ler için sadece gdr2 geldi. Amber daha dağıtılmadı. Nokia ya sorduğumda amberin daha sonra dağıtılacağını söyledi. Amber daha gelmedi yani sonuç olarak.

respection123

Üye
Bu Amber Deil Sadece GDR2 Almış Olmalısın.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Siz yanlışlıkla eski sürümü kurmuşsunuz sanırım.

dakamon

dakamon

Üye
Aynen eski sürüm gibi geldi bana da 1308 eski sürüm değilmi arkadaşlar?

blackcemre

Üye
otadan guncellediysen sadece gdr 2 gelmiştir ıs surumu sonu 78 mi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
OTA ile kurduğunuz için sadece GDR2 yüklemişsiniz, Amber güncellemesi henüz OTAya verilmedi.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
evet 8.0.10328.78 böyle

- - - Eklendi - - -

Özgür abi girdim telefondan telefonu güncelleye güncelle dedim başka bir şey yapmadım :)

- - - Eklendi - - -

Ben GDR' ve amber OTA ya aynı anda verildi sandım o zaman tamam telefonum şimdi GDR2 ama OTA yok öyle mi oluyor ?

ÖEY

ÖEY

Üye
OTA dediğimiz şey senin telefonu güncelleme metodun ;) Sen OTA'yı kullanarak GDR2 güncellemesini kurmuşsun. Amber içeriklerinden yararlanabilmen için ya Nokia'nın OTA ile Amber güncellemesini göndermesini bekleyeceksin ya da NSU programı ile kendin kuracaksın. Yazılım destek bölümünde ne nasıl yapılır her şey var. Merak edersen oku o konuları.:oke:

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
sağol abi anladım her şeyi ben bilgisayar mühendisi okuyacağım ama nsu ile uğraşmak istemiyorum artık ota yı bekleyeceğiz :)

Hagios

Hagios

Üye
Evet bu sadece GDR2.Amber verilmedi.Ve sadece lumia 920 için böyle.Hemde ne ilginçtir sadece türkiyede böyle :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Soru cevaplandığına göre diğer OTA konularından devam edilsin.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt