Öss İçin Neti Kapatmak.?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mAd_girL

mAd_girL

Üye
ama sadece 11 ay falan ayrılacaksın sonra 24 saat senin onu düşünerek üzülme
 


impavidus

impavidus

Üye
Bilgisayar,tv,internet vs çalışmaktan her zaman alıkoyuyor.Okuldaki çok önemli sınavlara çok çalışamadan girdiğimi hatırlıyorum.Okula sabah gittiğim halde sabahın 4-5'inde kalkıp sınav çalışıyorum akşamdan çalışmadığım için.Fakat fark şu ki:Benim çalıştığım sınav bir kaç konuyu içeren bir sınav;seninki ise tüm konuları bilmeni gerektiren çok daha kapsamlı bir sınav.Bu nedenle benim sorunum olan Pc ve Tv senin de sorunun ve hatta sonun bile olabilir.Anlayacağın,her şey senin elinde bence de bir üniversiteye kapak atıp rahatlamak istiyorsan Ders in ; Pc out
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben bu gezegenden 1 ay sonra ayrılacam gözüküyor..
 

CooL'n'Quiet

Üye
ya hoca yrılma ya valla gerek yok :)
ben denedim 1 hafta pcyi acmadım ama deişen bişi olmadı günde 3sat calısıosam yine 3 saat calıstım :)
normalde 3 sa pc basında geciosa bu sefer o 3 saat tv basında uyuyarak dısarı cıkarak bişiler atıstırarak gecio deişen bişi olmuo yani :)
ayrıca 1saat pc basında kalınca insan vicdan azabı duyuyo ve bugün pc oynadıysam derste calısmalıyım dio böle bi olay yani :D
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lgs'de 2 gün uykusuz ders çalıştığımı bilirim..

Eğer istersek çok sıkı çalışabiliyoruz zaman kısıtlaması olmadan. O zaman pc yoktu bende ama herşeyim ders çalışmaktı ve inek gibi yaşadım resmen ama sonucunda kazandım..
 

perfectlover

Üye
Az buz zaman değil bir sene. Bu sürede hiç mi girmeyeceksin nete? Bence bu çözüm değil. Kendine bir program yap ve mesela haftanın belirli günlerinde gir. Böylece ne internetten koparsın ne de ders çalışmaktan. Unutma, önemli olan programın olması. Herşeyini planlarsan ve aksatmadan bu plana uyarsan ikisini de bir arada götürebilirsin.
Bu arada tüm Maxicepliler'in el birliğiyle seni üniversiteye sokmaya çalışması da ilginç. Gördüğün gibi herkes senin iyiliğini istiyor. Ama sen gel beni dinle ve ikisini de bir arada götür. Ama söylediğim şekilde yap bunu. Bir de şunu düşün. Bazı yerlerde online deneme sınavları olduğunu hatırlıyorum. Diyelim ki bu sınavlardan birine girmek istedin kendi seviyeni belirlemek amacıyla. Ne olacak, bilgisayar da yok. İşte o zaman pişman olursun. Artık devir değişti. Bizim zamanımızdaydı o tip OSS/OYS hazırlıkları. Artık teknoloji var. Diyelim ki bir soru kafana takıldı. Kime ve en önemlisi nasıl soracaksın? Bilgisayar ve internet olsa mutlaka bir arkadaşına sorabileceksin. Veya tersten bak olaya. Diyelim ki ders çalışmaktan çok sıkıldın ve kafa dağıtmaya ihtiyacın var. Girersin internete veya bilgisayar oyunlarına. Bunları da göz önünde bulundurmanı tavsiye ediyorum ama son karar senin tabi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt