Öss İçin Neti Kapatmak.?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öss İçin Neti Kapatmak.?
Arkadaşlar 2007 Öss'ye girecem. Ağustos 1'de dersane başlayacak bize söylenen takvim o oldu. Ben 2 senedir internet kullancısıyıım ve bırakabilir miyim bilmiyorum ama bırakmadanda nasıl kanazacağımı bilmiyorum.?

Sizce internet ve öss bir arada gider mi yoksa internet olduğu sürece kazanmak hayal mi?

Gerçekten kararsızım kapatıp kapatmamak arasında adsl'i.

cllgr

cllgr

Üye
kapat kardeşim önemli olan senin istikbalin.açık kalırsa kafan orda takılır kalır.senin yalnız vede yalnızca öss yi düşünmen lazım.sana kolay gelsin vede umarım istediğin okulu kazanırsın.umutların gerçekleşmesini dilerim.

husnu

Üye
kardeşim iradene guveniyosan kapatma derim ama maşşallah 17 bin mesaj nedemek bagımlılık yapmıştır duramazsın samimiyetimle söylüyom bide yeni sistemde daha cok calismak gerek kapa gitsin

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İnterneti kapatmak önemli değil, her şey senin iradene kalmış. İnterneti kapatmak yerine başka çözüm yolları da bulabilirsin. Mesela bilgisayarı başka odaya taşımak, bilgisayarın kablosunu Anne veya Babana saklatıp her gün belirli saatlerde geri vermeleri gibi...

yitik savaşçı

Üye
van_hoijdonk bence kapat!

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bilgisayar sadece bana ait olduğu içib başkasının kullanması başka oda durumları maalesef yok tamamen kontrolü benim elimde. İstediğim saat vs vs..

Birde İstanbul içinde kalmam gerekiyor o yüzden bunu çok irdeliyorum..

<div class='quotetop'>(yitik sava&#351;ç&#305; &#064; May 17 2006, 12&#58;12 AM) [post=336047]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
van_hoijdonk bence kapat&#33;
[/b][/quote]

Benden kurtulacan di mi

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; May 17 2006, 12&#58;14 AM) [post=336048]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bilgisayar sadece bana ait oldu&#287;u içib ba&#351;kas&#305;n&#305;n kullanmas&#305; ba&#351;ka oda durumlar&#305; maalesef yok tamamen kontrolü benim elimde. &#304;stedi&#287;im saat vs vs..

Birde &#304;stanbul içinde kalmam gerekiyor o yüzden bunu çok irdeliyorum.. [/b][/quote]

Ben bilgisayar&#305; ba&#351;ka odaya ta&#351;&#305; derken; senden ba&#351;ka biri kullans&#305;n anlad&#305;mda söylemedim. Kendin de diyorsun, bilgisayar&#305;n kontrolü senin elindeyse onu kullan&#305;p kullanmamakta senin elinde. Götür evin fazla kullan&#305;lmayan bir kö&#351;esine koy bilgisayar&#305;, s&#305;nav geçince art&#305;k balkona m&#305; ta&#351;&#305;rs&#305;n, çat&#305;ya m&#305; ta&#351;&#305;rs&#305;n ona sen karar ver.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ama kendime bir saat koyamıyorum günde ortalama 12-13 saat pc başındayım + önümüzdeki 2 gün sınavım var ama hiç çalışamıyorum pc başından kalkıp resmen bağlıyor buraya.&#33;

O yüzden ilerde de az bişey az bişey derken ondan korkuyorum..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Sen kendi iradene sahip olamıyorsan biz ne desek boş Ahmet. Diğer açtığın konuda da ÖSS için bilgisayarı satmak istediğini vurgulamışsın. Bilgisayara bağımlıysan her zaman senin karşına çıkar; sen en iyisi kapattır ADSL&#39;i sat bilgisayarı da..

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; May 17 2006, 12&#58;14 AM) [post=336048]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>Benden kurtulacan di mi [/b][/quote]
O da var tabi...

Artık iradeler eskisi kadar kuvvetli değil... Bu internet aklını başından alır; iyi bir üniversitede okumana mani olur...

Zaten sen de bunun farkındasın...

Haberci

Haberci

Üye
Bana sorarsan ADSL yi de kapatacaksın Modem varsa onu da çıkaracaksın Hatta bir adım daha ileriye gideceğim Bilgisayarını da sat Madem kullanmayacaksın o zaman sattığın parayla ya ihtiyacını görürsün ya da bi yere koy zamanı gelince üzerine de koyup şimdikinden daha iyi bir bilgisayar alırsın.Önemli olan irade ama bu da söylemekle olmuyor.Kabloyu saklatacaksın ama canın sıkıldığında gider arkadaşından ya da bir bilgisayarcıdan eksik olan kabloyu bulursun.ADSL yi kapatsan Çevirmeli modemden, 142 den girersin En iyisi mi sat gitsin Dost acı söyler ama DOĞRU SÖYLER önemli olan senni istikbalin.1 sene kayıp sana çok şeye mal olur.Ama kazanırsan işte o zaman PC ni de al müzik setini de vs vs Ama korkarım sen bunların hiçbirini yapamıyacaksın.Dileğim beni mahçup etmen

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Bak güzel kardeşim. Sana deneyimli birisi olarak cevap yazıyorum. Ben ÖSS&#39;ye 2 kez girdim. Birincisinde bilgisayarı hiç kapatmadım ki bu yüzden 2. kez girdim. . hazırlanışımda bilgisayarı tümden kaldırdım. Bu sefer başka bir sorun ortaya çıktı. Televizyon seyretmeye başladım. Daha sonra dersaneden eve gelirken bu seferde gözüme internet kafeler takıldı ve oraya gitmeye başladım. Yani bilgisayarı kaldırmakla olmaz bu işler, inan böyle. İş senin iradende bitiyor. Gerçi ben üniversiteli oldum Allah&#39;a şükür ama 1 seneme mal oldu. Sen böyle yapma, dost tavsiyesi. Bi de sistem daha da zorlaştı şimdi.
Şunu da söyleyeyim üniversiteli olmak gerçekten çok güzel. İnan bana ÖSSden sonra çok rahatım. Maxicep&#39;e hiç girmeyeceğim diye şartlarsan kendini Nisan, Mayıs ayları gibi bi de bakmışsın ki netten çıkamaz hale gelmişsin. Bence kendine bi ödül koy. De ki kendine örneğin bugün 200 soru çözersem internete 1 saat gireceğim. Bi de şu kız olaylarına girmeyin sakın. Benden söylemesi...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
"Lion Heart&#39; nickli arkadaşın dedikleri harfiyen doğru, ben ve abim de onun dediklerini aynen yaşadık.

BYine Lion&#39;un dediği gibi ÖSS hazırlığında kız arkadaş olmamalı..

jöly

Üye
bence bilgisayarı satman ya da kapatman çözüm değil..iraden önemli kendini derslerine ver sadece hafta sonu gir nete böylece hem çalışırsın hem de netten kopmamış olursun sadece haftasonları 2-3 saat takıl nette hep ders çalışmak da sıkar insanı haftasonları biraz takılırsan rahatlamış da olursun bu benim fikrim

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Kapatmana gerek yok,herşeyin belirli bi programı var..Sende kendi çapında bir porgram yap ve ona uy..Eger uyamıyorsan pc&#39;yi kır,parçala

gknky

gknky

Üye
kardeşim bende bu sene grcem öss ye ama açıkcası bi umudum yok

bence öss için biçok şeyden fedakarlık verceksin sonrada yüzün gülcek emin ol &#33;

8 ay sıkılcaksın sosyal hayatın bitcek ama sorasında bir ömür mutlu olcan

karar senin . ... .

Shadowman07

Shadowman07

Üye
işin gerçeği kapatman sana % 100 yarar sağlar ben sırf şu internet yuzunden 3 senedir kazanamıyorum....

CooL'n'Quiet

Üye
hoca ben bu sene gircem hiç neti kapatmadım gördünüz gibi hala yazıom :)
bi ay kaldı benden haber bekle :D ben kazanırsam sorun yok kapatma&#33;
ama eğer kazanamazsam kapat :D

mAd_girL

mAd_girL

Üye
Bence kesinlikle kapattır ama iradem güçlü 12-13 saat durmam günde 1 saat yeter ..2gün sonraki yazılılarıma iki gün önceden değilde iki hafta önceden çalışabilirim diyosan kapattrma..Ben kapttaırmayı değil ama bilgisayarı kendi odamdan dışarı çıkarmayı düşünüyorum

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben mi günde 1 saate tav olacam gerçekten zor ki imkansız gibi bişey..

Tek çare gözüküyor netten ayrılmak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt