mservank
Üye
Dostum senin bu takıntın nedir ya? Niye sana muhalefet etmek zorunda olalım ki. Kimsin, neyin otoritesisin ki sana muhalefet edip bir şeyler kazanalım? Ben sana ne yorum yazdım başta? Söylediklerin doğru veya yanlıştır, ama bunlar o adam yaşarken söylenmeliydi, böyle yapmamak da sana yakışmadı.Yani ben senin böyle birşey yapmanı hoş karşılamadım.Başkası açsa bu konuyu yorum bile yazmazdım. Bunun haricinde lütfen genelleme yapma, ben kimsenin arkasından bu tarz yorumlar yapmadım. Bahsettiğin Gezmiş ve Che ile ilgili konularda sadece, konuyu tartışmaya götüren kişilere sert yorumlar yazmışımdır. Yoksa o adamların yaptıkları bana göre dünyanın en yanlış şeyi bile olsalar, bu saatten sonra arkasından konuşmak neye yarar? Ayrıca biraz dikkat et, konu siyasete dönmesin, sonra bundan buraya mesaj atan herkes zararlı çıkar.
Ne otoritesinden bahsediyorsun, anlamadım. Senin yaptığın "elmaya armut demek" gibi birşey olmuş dostum, kusura bakma. Ben bir otorite değilim ve böyle bir iddiam hiçbir zaman olmadı.Ne yani bir kaç kelam laf edince "otorite misin?" sorusu soruluyorsa, oooooo daha çok işimiz var bizim burada. Bakın ben, sadece bir TC vatandaşıyım ve bazı konularda fikirlerim var, bunları dile getiriyorum. Hem sen neden üstüne alınıyorsun ki. Ben başından bu yana "bazıları" diyorum. Sadece yakındığım şu ki, yeri geldiğinde ölülerin arkasından demediğini bırakmayan bazı arkadaşlar, bu konu da neden bu kadar duyarlı oluyorlar. Bence bir kendilerine dönüp, bu soruyu sorsunlar.
Burada konuyu noktalıyorum . Çünkü yazacağımı yazdım. Konumuz Osman Yağmurdereli idi ve benim bu konuda söyleyeceğim pek bir şey kalmadı. Gerisi ise ikili polemiğe döndü. Bunu gerçekten istemiyorum.
Biz sana otorite demiyoruz, sen kendini öyle görüyorsun. Öyle bir tavır takınmışsın ki, bir tek sen kral çıplak diyorsun, herkes aval aval bakıyor, ya da sana muhalefet ediyor. Öyle bir durum yok. Onu anlatmaya çalışıyoruz. Yani bu konuyu açman sence neye faydalı oldu. Bunları öğrendik de ne oldu onu soruyorum? Eğer dediklerin doğruysa yazıklar olsun kendisine de. Ama şimdi sövüp saysak neye fayda onu anlatmaya çalışıyorum.
Neyse gereksiz bir konuydu zaten, açıldığı bölüm bile yanlış.Bu kadar yorum yeter.
Konunun bütün amacı , bizim desteklediklerimize laf ediyorsunuz ama siz osman bey'e bakın neler yapmış diye bağırıp çağırmaktır.. Hiç bir kaynak göstermeden, kulaktan dolma ve hayal dünyasında oluşturulma bazı oluşumları dile getirmişsin..
Şahsen Osman Yağmurdereli'ye çamur atan biriye burda laf anlatmak mantıksız gelsede, Che ve deniz gezmişi baştağcı yapıp Osman Yağmurdereli'ye saydıran bi kişiye yazıyorum sadece..
Ya arkadaşım, ben niye kendimi otorite olarak göreyim. Bir adamın hayattayken yaptığı yanlışları aktardım diye mi bu kanıya vardın? Söylediğin şeyin anlamsızlığının farkında değil misin?
Bu bölümü "ForumStar"ımız Salihyet'e ayırdım.
SALİHYET kardeşim, araştırmaktan bile o kadar acizsin ki , kendi dediklerinle her zamanki gibi batıyorsun. İlk yazdığım iddianın linki zaten mesajın içindeydi. Bi zahmet etsen de tıklasan görürsün.
İkinci yazdığım iddianın linki iseLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Alıntı da yapayım istersen ropörtajdan :
* Alaattin Çakıcı ile tanışmanız nasıl oldu?
O.Y. : Gülizar Gazinosu’nda çalışıyordum. Bir akşam müdüriyete girdim, genç bir adam oturuyor. "Beni tanıyor musun" dedi. "Hayır" dedim. "Ben de Trabzonlu’yum sen bizim kardeşimizsin, bir problemin olursa bize haber ver" dedi. O gün bugün dostluğumuz devam etti.
* Alaattin Çakıcı da "eski abiler" sınıfına mı giriyor?
O.Y. : Görevim insanları savunmak değil. Ama kötü ne yapmış ki? Ben görmedim.
* Neden? Mafya mısınız?
O.Y. : Mafya yanlış kullanılıyor Türkiye’de. "Kabadayı, abi" olan pek çok insanla şarkıcılık dönemimden kalma çok iyi dostluklarım var Rahmetli Dündar (Kılıç,) Abi’yle, Hüseyin (Cevahir) Abi’yle, Ahmet Abi’yle (Kürt Ahmet)... Bunlar hep mafya diye anıldı ama.
Yeterli mi bu senin için. Yoksa daha devam edeyim mi? Bir diğer iddiamın linki ise şu:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ya seni çürütmekten bıktım be Salihyet, sen hala "sırf yazmak için, yazmak"tan bıkmadın. Bundan sonra Allahını seversen benim yazdıklarıma cevap yazma. Her defasında böyle oluyor ve sen yazdıklarınla böylece kala kalıyorsun. Haaaa bunlar da yeterli değilse, İstanbul Adliyesine git; İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi ve İstanbul 6. Ağır Ceza Mahkemesindeki Alaatin Çakıcı ile ilgili dosyaların (tefrik edilen Savcılık Soruşturmalarında), kimin dokunulmazlıklarının kaldırılması bekleniyormuş, öğren gel ve buraya yaz da görelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?