OS v9.4 s60v5 N-Gage kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
OS v9.4 s60v5 N-Gage kurulumu
Arkadaşlar, konuyu tamamen bir yabancı siteden çevirerek sizlere anlatacağım. Başlamadan önce şunu belirtmek isterim ki herhangi bir s60v5 telefonum olmadığından bizzat deneyemedim. Ancak anlattığım şekilde yaparsanız n-gage kurulumu olacaktır. Alıntı yaptığım forumda kurulumun başarılı olduğuna dair bir çok yorum bulunmaktadır.

Kurulum işlemine başlamadan önce telefonunuzu hack yapmanız gerekmektedir. (Hellox programı ile yapabilirsiniz, sitede mevcuttur.)

Evet başlayalım;

1- İlk önce linkteki N-Gage yükleme paketini indiriyoruz.

2- NGage 2.0 Installer.sis dosyasını telefonunuza yükleyin. Yükleme biraz uzun sürebilir, yükleme esnasında bütün uyarılara evet deyin.

3- Yükleme bittikten sonra n-gage iconunu göreceksinizdir, rengi turucundur ve "games" yazar. Hafıza kartında n-gage (yolu E:\N-Gage şeklinde) klasörü açılmış olacaktır, eğer yok ise siz elle oluşturabilirsiniz. (Daha sonra n-gage uzantılı oyunları bu klasöre atacaksınız.)

N-Gage Kontrolü

Kontrol Yöntemi 1: En istikrarlı ve kontrolü kolay yöntemdir. Bunun için Control Method #1 klasörünü açın ve Virtual Keyboard.sis dosyasını yükleyin. Uygulamalar menüsünden sanal klavye uygulamasını çalıştırın ve N-Gage'i başlatın. Böylece oyun kontrolü için sanal kalvyeyi kullanabilirsiniz.

Kontrol Yöntemi 2: Bu yöntem her zaman çalışmayabilir, biraz şansınıza bağlı. Bu yöntem içinse Control Method #2 klasörünü açın ve Virtual Keyboard.sis ve ardından Virtual k/ey.sis dosyalarını telefonunuza kurun. Virtual k/ey uygulamasında Options'a basın ve Load Mode ve Custom Mode 1'i seçin.
Deneme yapamayacak olduğumdan dolayı size yanlış bir bilgi aktarmak istemiyorum ve 2. yöntemdeki ayarların orjinal ingilizce metnini buraya koyuyorum.

Press "Options" then "Add". Highlight "Original " and then press the Right arrow on the Virtual Keyboard application you loaded earlier. Then highlight "Mapped " and hold down the "Volume -" then press the "Volume +" . If all has worked correctly the mapped should change to "Vol+". Then do the same for the following:

Mapped: Original:
Vol+:..................:Left
Vol-:..................:Right
No:....................:Up
Yes:...................:Down
Camera:..............:OK

Then press "Options" and save your "Custom Mode 1".

Uygulayan arkadaşlar burda yazılanların nasıl yapıldığını açıkladıkça veya birebir çeviri yapabilirlerse bu bölümü yeniden düzenleyeceğim.

Daha sonra Virtul k/ey uygulamasını arkaplanda çalışacak şekilde ayarlayın ve Virtual Keyboard uygulamasından tamamen çıkın.

NGage uygulamasını başlatın ve bir oyun açın. Artık yüksek olasılıkla sağ/sol, yukarı/aşağı ve ses tuşları eşleşmiş halde olacaktır. Olmadıysa da üzülmeyin kendinizde ayarlayabilirsiniz.

Bol şanslar, umarım başarılı olursunuz.
 
  • Beğen
Tepkiler: anık, gokkurt, l0rd™ ve 3 diğerleri


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
umarım deneyerek konu açtınız..
 

yusufguc

Üye
linkleri siteye ekleyebilirmisinz admin?
 
Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
İşe yarıyomuki?.....
 
r0ket

r0ket

Üye
ben 5800 da n gage kullanıyorum fakat alt3 den başka oyun bulamadım çalışlan diğer ngage 2.0 oyunlarını kuruyorum fakat aççmıyo bi fikri olan var mı?
 
mzx2k9

mzx2k9

Üye
mesut kardeş doğru söylüyo diğer tüm oyunların orjinal demolarında bile sistem hatası veriyor. :hmmmnokia'nın bi şeyler yapmasını beklicez artık..
 
emretwoolf

emretwoolf

Üye
yahu anladık kurulabiliyo ama ngage oyunları nerde .aaaaaaaaaa.
biri yazar ngage oyunları burda ama içinden program cıkar digerindekinin linki silinmis.
bi ilgilenirseniz tşkkürler
 
Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
yahu anladık kurulabiliyo ama ngage oyunları nerde .aaaaaaaaaa.
biri yazar ngage oyunları burda ama içinden program cıkar digerindekinin linki silinmis.
bi ilgilenirseniz tşkkürler
Link duruyor, silinmiş değil. Konu içerisine bakarsananız görebilirsiniz.
 
everest11

everest11

Üye
5800ıcın 2 oun vardır daha fazla yoktur 3d hızlandırıcısı yok
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt