OS 9.x cihazlara over clock (EK2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

idasindi

Üye
    Konu Sahibi
OS 9.x cihazlara over clock (EK2)
İlk olarak SİSTEM DOSYALARINA ERİŞİM (EK1) konusunu cihazınıza uygulayın
X-plore dosya yöneticisi yardımıyla "C:\private\10202be9\20001079.txt" dosyasının üzerine gelin ve "8" tuşuna basın. Resimde işaretlenmiş olan "332" yazan yeri bulun (her bir cihaz için farklı değer olabilir) ve değiştirin. Daha yüksek değerler vererek cihazınızın işlemci hızını artırabilirsiniz. Değişikliği yaptıktan sonra dosyayı kaydedin. Cihazınızı yeniden başlatın. Çok yüksek değerler vermek cihazınıza zarar verebilir. O yüzden çok yüksek değerler vererek cihazınızı tehlikeye atmayın

Not: Bu işlem çok riskli o yüzden fazla kurcalamayın derim. Cihazınızda oluşacak hatalardan HİÇ KİMSE sorumlu tutulamaz. Sorumluluk sadece uygulayan kişilerdedir. Bu işlem cihazınızın işlemci hızını artırıyor. Her ihtimale karşı dosyayı yedeklemeyi unutmayın.

hızını Deiştirmem İyi Birşey olsaydı Nokia MAX yapardı Proları Cracklamak için over clock yapıyorum

OGUZ_87

Üye
paylaşım için teşekkürler !!!

scoop

Üye
iyi güzelde,C'nin altında private klasörünü bulamdım ben dostum

ahmet_01

Üye
birader bu cihazda programlarda overclock yapmıyor sadece n-gage 2.0 oyunlarda işe yarıyor ama ben pek fark göremedim zaten oyunlarda hiç takılma olmuyordu telefonum nokia E51 işlemcisini 369mhz'den 450 yaptım değişen olmadı gerçi orjinal işlemci hızım gayet iyi sorun yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...