Oruçluyken havuza, denize ve duşa girilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
:)Önemli Değil

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
geç yazıyorum ama,
Içine su falan girmesin :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Höh artık dusa da girmezsek :ah 1.2 kilo vermisim bugün sırf ter gel de dolas o sekilde :emoamca:

kraldost

kraldost

Üye
Dikkattli olunca sikinti olmaz Allah in izni ile yaliniz soyle bir hususta var bulundugun ortamda karsi cinsten biri veya birileri olmamasinada dikkat edelim zira orucu bozan haller sadece yiyip icmekten ibaret degil karsi cinse sehvetle istekte bulunup elde olmayan hayallaer yuzunden olusan orgazmlarda orucu bozar Alim Allah dikkat edelim bunlara onun disinda bir sikindi veya orucu bozmaya yonelik bir tehtit bulamiyorum
selametle hayirli bereketli ramazanlar dilerim

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Dikkattli olunca sikinti olmaz Allah in izni ile yaliniz soyle bir hususta var bulundugun ortamda karsi cinsten biri veya birileri olmamasinada dikkat edelim zira orucu bozan haller sadece yiyip icmekten ibaret degil karsi cinse sehvetle istekte bulunup elde olmayan hayallaer yuzunden olusan orgazmlarda orucu bozar Alim Allah dikkat edelim bunlara onun disinda bir sikindi veya orucu bozmaya yonelik bir tehtit bulamiyorum
selametle hayirli bereketli ramazanlar dilerim
:aman2:Sizede. Ama orgazm olmayınca oruc bozulmaz değil mi?

bill_

bill_

Üye
Bu soruyu N.hoca ya sormuslar;
-hocam orucluyken denize girsek orucumuz bozulurmu? Diye, hoca tek kelimeyle özetlemis durumu:
-Sen denize girersen bozulmazda, deniz sana girerse bozulur :D

Üst Alt