uğur e
Üye
Allah sevabını artırsın deseydin daha güzel bir yorum olurduAllah Sevabı daha çpk verecek çünkü bu sıcakta tutmak offff
hay ağzın 5 kutusu 100 lira bal yesin abi ağzıdan çıkanı kulağın öpsün
Nereye gitti bizim maxicepmaxicep e bi takılıyorum bi bakmışim iftar vakti gelmişOruç bizi değil biz orucu etkilemişiz
benim içinde Suriyeye Afganistan libya yemen lübnan da olur farketmez gitme vaktiNeye gitti bizim maxicep
Gitmezsin, burayı oraya çevirmek işiniz 🦃benim içinde Suriyeye Afganistan libya yemen lübnan da olur farketmez gitme vakti
Gerekirse arkamda vasiyet bırakırGitmezsin, burayı oraya çevirmek işiniz 🦃
Forumu bulandırmayın ⚠️
Ulan vasiyet bırakınca zaten ölmüş oluyorsun, nasıl gidecen ? 🦃Gerekirse arkamda vasiyet bırakır
Giderim o topraklarda gömülmek istiyorum
o topraklara da ölmek için gidicem
gitmeden önce vasiyet kağıdına yazcamUlan vasiyet bırakınca zaten ölmüş oluyorsun, nasıl gidecen ? 🦃
neresi sıcak? artist pazarda ne arar laArkadaşlar bu sıcak günlerde oruç sizi nasıl etkiliyor?
yanıyo memleketneresi sıcak
yok canım en fazla pide yanar abartma. dün bir pide almışım şaka şaka 2 tane pide aldım eve kadar yandım piştim baya sıcaktı. otobüs ilen gidiyorum iftar vakti felaket zaten bizim buranın otobüs hattıda sıkıntı sorma çok dolu. özel 5 tane geliyorsa belediye 1 tane anca. yolcular dişarda kalıyor halıyleyanıyo memleket
Arabaya ne olduyok canım en fazla pide yanar abartma. dün bir pide almışım şaka şaka 2 tane pide aldım eve kadar yandım piştim baya sıcaktı. otobüs ilen gidiyorum iftar vakti felaket zaten bizim buranın otobüs hattıda sıkıntı sorma çok dolu. özel 5 tane geliyorsa belediye 1 tane anca. yolcular dişarda kalıyor halıyle
🦃gitmeden önce vasiyet kağıdına yazcam
ondan sonra gitcem
ooooo zenginsindün bir pide almışım şaka şaka 2 tane pide aldım
Erdal reis candır cann🦃
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?