Gulu Gulu
Kapalı Hesap
sansür koyarsın anlarız bizAslında kelime yasak değil ama anlatırken yasak olabilir. Mesela memeli hayvan dediğimiz zaman yasak mı değil.![]()

sansür koyarsın anlarız bizAslında kelime yasak değil ama anlatırken yasak olabilir. Mesela memeli hayvan dediğimiz zaman yasak mı değil.![]()

Okulun çıkış saatiydi arkadaştan kaçıyordun aşağı doğru merdivenlerden bi kata geldim bi kızda yukarı doğru koşuyordu çarpıştık diyelim buraya önceki mesajdan bağlantı kurunsansür koyarsın anlarız biz![]()

bence onun utanması gerek burdaOkulun çıkış saatiydi arkadaştan kaçıyordun aşağı doğru merdivenlerden bi kata geldim bi kızda yukarı doğru koşuyordu çarpıştık diyelim buraya önceki mesajdan bağlantı kurun![]()

Özür diledi bence gerek yoktubence onun utanması gerek burda![]()

Teşekkür etseydinÖzür diledi bence gerek yoktu![]()

Ulan ne fesatsınTeşekkür etseydin![]()

instagramda gördüm çocuk çarpışınca teşekkür ediyordu fesatlıkla ne alakası var. istersen videoyu atayımUlan ne fesatsın
Benim de suçum vardı yani ondan dedim özre gerek yoktu diye![]()

Okulun çıkış saatiydi arkadaştan kaçıyordun aşağı doğru merdivenlerden bi kata geldim bi kızda yukarı doğru koşuyordu çarpıştık diyelim buraya önceki mesajdan bağlantı kurun![]()
instagramda gördüm çocuk çarpışınca teşekkür ediyordu fesatlıkla ne alakası var. istersen videoyu atayım![]()

Benm bavullarımı toplamam 20 yıl sürerBen öldüm mü
Bundan sonra kimseye iyilik yapmayayım öyleyse, kimsede bana Allah razı olsun demezBenm bavullarımı toplamam 20 yıl sürer

EvetBen öldüm mü

Vah vah çok iyi adamdın

Vay bebugün okulun önünden geçerken zil sesini duyunca içim cız etti hep kaçtığım okulu özleyeceğim aklıma gelmezdi ama çok fazla mülteci vardı