Ortalama 100 TL Civarı Bütçeyle Hangi Kablosuz Modem Satın Alınmalı ?

Konu Sahibi

anladım o zaman buda işime yaramaz

bu modemden alıp antenlerini değiştirsem olur mu peki ?

Konu Sahibi

yetmeme ihtimali yüksek.

peki

alsam mutfaktaki prize taksam iş görür mü ? motorola modemi mutfağa taktığımda bizim odadan 3 diş sinyal alabiliyorduk

Ah termosifon

hepsi o adamın bunu düzgün sıkmamasından

- - - Eklendi - - -

bu modem kadar sinyal yayabilir ise iş görür

tabiki motorola kadar sinyal verir ancak.
geçen seferki gibi..TP-link ile airties modemi MESH ile birbirine bağlayamazsın...

Konu Sahibi
tabiki motorola kadar sinyal verir ancak.
geçen seferki gibi..TP-link ile airties modemi MESH ile birbirine bağlayamazsın...

O zaman aırtıes router almalıyım yanı oyle mı ?

onerebılecegın model var mı pekı abı ?

Konu Sahibi

Airties bilmem valla

abi bizim modem bu aralar çok takılmaya ve kendi kendine reset atmaya başladı sanırım onu da değiştirmem gerekiyor

durduk yere bağlantı kopuyor 5-10 dk gelmiyor modemin arayüzüne bile erişemiyorum sonra kendi kendine reset atıyor ve düzeliyor...

bu yüzden önce bundan :

eğer yetmez ise ki senin demene göre yetmeyecek,mutfağa 1 tane bundan takmayı düşünüyorum :

alamayı düşünüyorum,toplam 200 TL'ye mal olacak gibi görünüyor daha mantıklı bir çözüm bulamadım

evin şeklini duvarları fln bilemem. ancak. 1 ev içine o modem rahatlıkla yeter
komşu üst katta dedin.. alt kata sinyal az gelir ama yinede şimdiki airtiesten iyi olur

Konu Sahibi
evin şeklini duvarları fln bilemem. ancak. 1 ev içine o modem rahatlıkla yeter
komşu üst katta dedin.. alt kata sinyal az gelir ama yinede şimdiki airtiesten iyi olur

bilmiyorum,demin yine dondu modem bu sefer kendi kendine reset de atmadı yukarı komşuya gittim modemin donduğunu söyledim fişini çıkartıp taktırdım anca düzeldi