Ortaklık Teklifi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_cLeo_

Üye
mantıksaL olarak şimdiki işin ii ama sen tekLifi kbL etmek istiyosun bence teklif daa cazip gLyo...ya bi prüz çıkarsa??...bu devirde risk almak pek ii bi fikir diiL bence... :nono:
 


ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu işlerin en başında güven yatar, eğer sana ortaklık teklif eden kişi güvenilir ise Ortak ol ama işin sonucunda paranı al arabayı alma. Bakarsın işler yolunda giderse payına düşen para büyük olur o parayıda hemen kendi işini kurmak yerine bir müddet elinde tutman (bankaya falan yatırmak vb..) daha mantıklı olur, paran çoğaldığı zamanda kendi işini kurabilirsin ve bakarsın mesleğindeki kulvarda tek olursun (inşallah)..

Saygılar..
 
Caine

Caine

Üye
sende yıllardır bu işin içindesin ve herşeyi bizlerden iyi biliyorsundur. arkadaşlar hepsi birer birer bişeyler yazmışlar ama ben şahsım adına senin hayatın ve kariyerinle ilgili bir öneri dahi olsa yapmayı uygun görmüyorum. kardeşim sen bu işin kurdu olmuşsun ve o ortamda neyin daha iyi neyin kötü olduğunu biliyorsundur. hangisi hakkında hayırlı ise o olur inşallah... belkide ileride bize iş bile verirsin :DD allah yardımcın olsun...

sadece şunu diyim ki ortaklık risktir ama hayatı yaşamak en büyük risktir ki şu an hayatı yaşıyorsun ve zaten en büyük riski göze almışsın :rolleyes:
 

DefectoR

    Konu Sahibi
Bankaya asla para yatırmam, yane faiz bana mantıklı gelmez, o parayı işletip kazanmak daha cazip geliyo bana
 

ahmet halıcı

Üye
Originally posted by _CHiLeKesH_@Sep 4 2005, 11:32 PM
ortak iyiyse teklif güzel...
[post=154902]Quoted post[/post]​
bencede
 

metintekin

Üye
walla bencede bu teklifi iyi incele we kabul et. Çünkü anadoluda ki çoğu ewlere daha pc girmedi. yani ortada büyük bir pazar war.AMa tek başına zorlanırsın.Yanına benim gibi bilgili çalışkan bir eleman alman lazım. :)
 
mavizeybek

mavizeybek

Üye
aslında bunu zaten yapmışsındırda bakma benimkisi gevezelik yapmak işte :shiny:

şu anda ki işine bir bakman sana getirdikleri artılar ve eksikleri hesaplaman hatta mümkünse bunları bir yere yazman ve sana teklif edilen işin artılarını ve eksilerini de ayrı bi r kağıda yazarak bunları karşılaştırman daha sağlıklı bir sonuç almana eminim ki yardımcı olucaktır. (bu istatiksel bir bakış açısı oldu ama olsun :DD)

bu arada hangi işi yaptığın zaman kendiini daha özgür hissedeceğininde çok önemli olduğunu düşünüyorum bu açıdan her ne kadar para önemliysede özgürlükte önemlidir. bu teklif acaba bana yapılsa ben ne yapğardım düşünüyorum. ben garanti bana olan maddi getirisine bakardım herhalde :P ama risk almakta önemlidir. ama teklif neden yüzde 45 diyede bir teklif eden adama sorardım. işi kabul edeceksemde ne yapar eder o yüzdeyi yukarı çekerdim hatta o % 45 alsın sen % 55 al mümkünse

neyse baya bir baş ağrıttım herhalde gevezeliğimin hoş karşılanması ümidiyle :)
 

DefectoR

    Konu Sahibi
Kardeş ne gevezeliği, ama şunu da söyliim, şu ana kadar düşündüğümü ve ya benzerini düşünen olmamış :)
 
C@N

C@N

Üye
ben derimki madem simdik işinde de geziyosun ben olsam ikisini aynı anda yapardım bi tasla 2 kus misali :))
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt