Karşılaştırma orta seviye telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Adam piyasada hic yok dedi 1.5 aydir yokmus nezaman gelir dedim tarih de vermedi vatan bilgisayar teknosa ve bimekse gittim yok yok yok
Arkadaslar siparis veremezmiyiz ya geldigi zaman bizi arasinlar gidip.alalim bir nevi nasil diyolar geldigi zaman haber verecekler stoklarda mevcut diye

byAndroid

byAndroid

Üye
İnternette her yerde var yazıyor?

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
İnternette her yerde var yazıyor?
Teknosa vatan ve bimekste yok daha 2 saat once baktim
Arkadaslar nereden bulabilirim zenfone 6 kliksa teknosa vatan bilgisayar bimeks hicbirinde yok internette bile stoklar tukenmiş heryerde 5 var ama 6 yok

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kesinlikle Huawei G7

deadhmachine

deadhmachine

Üye
G7 kullanıyorum real racing 3 modern combat 5 sürekli oynuyorum kasma görmedim daha

3onur5

3onur5

Üye
şuanda s5 in piyasası çok düşük ben satmanı önermem çünkü telefoncular falan en fazla 1000tl verir ve sen o 1000tl nin 700 üne zenfone6 alırsan 300 tl sana kalan para olucak ve bu para sana taksitleri ödemende bir süre yardımcı olucak bana çok mantıksız geldi

enes-1907

enes-1907

Üye
zenfone 6 kesinlikle önermem telefonun hoparlör ses seviyesi standartın altında vasat ve kamera odaklaması da kötü.kardeşime almıştım alır almaz sattım.lenovo telefon piyasasına yeni çıkmış bir marka olsa bile araştırdım lenovo vibe x2 aldım telefon süper.hoparlör ses seviyesi tatmin edecek kadar yüksek z2 den bile yüksek.8 çekirdeği aynı anda kulllanan ilk telefon antutu testlerinden 48.000 puan alıyor bu puan g3 ile z3 ün aldığı puanlarla aynı.lenovo nun dışında huawei ascend g7 yada htc desire 820 önerebilrim ama bence lenovo vibe x2 al bence tasarımı da müthiş.kardeşime altın rengini aldım süper :)

Üst Alt