Orta halli telefon önerisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
y n s c n

y n s c n

Üye
8520'nin plastik kısmını biraz kıvırmaya çalış ondan sonra karar ver :)

bsliali

Üye
s3353 kullanıyorum bende merak ettiklerin olursa özelden sorabilirsin :oke:

y n s c n

y n s c n

Üye
bakayımda ne oldugunu bide senden alsam :)

Vallahi söylediğini Google'ada yazdım ama bunumu demek istediniz ? diye seçenek çıkmadı. Biraz daha ayrıntılı anlatırsan çok iyi olur..
8520'nin işçiliği bana göre kötü..

bsliali

Üye
8520 teknoloji mağalarımda incelediğime göre tuşları sert ve tuşları aşağı yıkarı oynatınca tüm tuş takımı oynuyordu :D

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
8520 teknoloji mağalarımda incelediğime göre tuşları sert ve tuşları aşağı yıkarı oynatınca tüm tuş takımı oynuyordu :D

Atmayalım öyle tuşların hepsinin oynadığı falan yok :) incelediğiniz cihaz sorunlu olabilir...

bsliali

Üye
ben atmıyorum zaten incelediğimde dedim cihaz bozuk olabilir 8520 kötüdür demedim ki ?

Ocean258

Ocean258

Üye
Optimus me'ye bak derim hocam.. Tasarım ekran kalitesi,wifi hızı ve özellikle şarj süresi olarak guzel telefon gerçekten.. Tavsiye ederim 4 ay kullandım..android 2.2 froyo'lu uygulama ve oyundada sıkıntı cekmıyorsun..

buket2

buket2

Üye
o fiyata bence en iyi smartphonelardan biri optimus me... biraz farkla one de olabilir. ikiside android 2.2 froyo işletim sistwmine sahip, güzel tasarımlı cihazlar. şarjları ortalama 1,5 -2 gün gidiyor. hız konusunda da gayet iyiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...