ormanda ve şehre yakın gece yürüyüşü( amaç heyecan, zevk, psikopatlık:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu Yazınca 2 Resim Çıkıyor Benim Kullanıcı Adını Yazınca Nerdeyse Hepsi Çıkıyor Çok HİT Bir Adamım Yahu

zaza

Üye
    Konu Sahibi
konuya yazan başka bir arkadaşın nickinide yazsan yine çıkar

zaza

Üye
    Konu Sahibi
babanın oğlumu sanki senin nickin fala kullanılmıyor diye yakın markajdasın

babanın oğlumu sanki senin nickin fala kullanılmıyor diye yakın markajdasın

Abi Yeminle Ediyorum Nickimin Patent'ini Almayı Düşünüyorum Kimse Kullanmıyor İnşallah Başkaları Kullanmaz Kullanırlarsa Yeminle Patent'ini Alır Süründürürüm Onları
Bu Nick Bana Ait Ve Ben Oluşturdum

zaza

Üye
    Konu Sahibi
tabi tabi alırsın acaba nickin patenti alınıyormu hem o sadece isim olarak alabilirsin ve biri o isimde nick koyarsada hiçbişey yapamazsın

zaza

Üye
    Konu Sahibi
yiyosa al

Eğer Biri Kullansın Yatar Kalkar 24 Saat Beddua Ederim Yeminle

Abi Sende Beni Bilerek Çıldırtıyor Gibisin

zaza

Üye
    Konu Sahibi
belki

zaza

Üye
    Konu Sahibi
boşuna uğraşma sende biri görecek hoşuna gidecek yapacak başka biri onda görecek yapacak bir başka biri, bir başka biri derken dolacak

Valla Beddua mı Eksik Etmem Onlardan Eğer Kullanan Olursa ALLAH Bin Türlü Belasını Versin Yuvası Hatta Evi Yıkılsın

zaza

Üye
    Konu Sahibi
bedduan sana geri döner haberin olsun

Benim Olan Bir Şeyi Çalıyorlar Neden Bana Dönsünki :S

zaza

Üye
    Konu Sahibi
çünkü senden alan hoşuna gittiği için almıştır ve başka bir siteye bu satyede kayıt yapmıştır buna dur dersen beddua edersen ve kullanmaması için yasal bir engel yokken sen zararlı çıkarsın boşuna hoşgörürlü olun demiyorlar

Abi Kendi Oluşturduğum Nick Ama Sen İstermsiin Kendi Oluşturduğun Bir Nickin Çalınmasını

zaza

Üye
    Konu Sahibi
alınıyor hamde çok benimkide theclue

Valla Ben Dedim Abi Alacak Olan Önce Beddua Mesajımı Görsün Sonra Alıyorsa Alsın

zaza

Üye
    Konu Sahibi
hani nerde yazıyor bir misafir bakar yazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...