Orlando Bloom Tekrar "Karayip Korsanları" Kadrosunda!

Sponsorlu Bağlantılar

azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
Orlando Bloom Tekrar "Karayip Korsanları" Kadrosunda!
Son olarak “Karayip Korsanları: Dünya’nın Sonu”nda gördüğümüz Orlando Bloom, tam sekiz yıl sonra serinin beşinci filmi “Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz” ile tekrar beyazperdede!



2003 yılında Gore Verbinski’nin yönetmenliğinde ortaya çıkan “Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti” gerek barındırdığı oyuncuları gerekse o yıla kadar alışılagelmemiş sahne ve karakter tasarımlarıyla sinema dünyasında hatırı sayılır bir üne kavuşmuştu. Johnny Depp’in müthiş Jack Sparrow performansı, 2011 yılına kadar devam etmiş; biraz üzerine yapışan bir karakter algısı oluştursa da Orlando Bloom’un canlandırdığı Will Turner karakteriyle iyi bir uyum yakalanmıştı. Hatta öyle ki aynı yıl filmin video oyununu dahi görme imkanına erişmiştik. Tabii ki kitleler tarafından bu kadar sevilen bir filmi seriye dönüştürmemek olamazdı.

2006 yılnda Gore Verbinski, serinin ikinci filmiyle tekrar karşımızdaydı. Yine aynı karakterler ve oyuncularla yoluna devam etme kararı alan Verbinski, filmiyle toplam 46 ödülün sahibi olmuş; bunlardan biri de Oscar’daki en iyi görsel efekt ödülü olmuştu.

2007 yılında seriye devam eden Verbinski, filmin çıktığı her yıl olduğu gibi o yıl da Oscar’a adaylığını koymuş; Oscar kazanamamış olsa da birçok çeşitli festivallerden ödülle evine dönmüştü.



Ve yıl 2011 oldu. Seriye devam etmeyen Verbinski, yönetmenlik koltuğunu Rob Marshall’a bıraktı. Böylelikle kimilerine göre efsane serinin çöküşü de başlamış oldu. Önceki üç seriye göre bazı oyuncuların yerine başka oyuncularla çalışmaya başlayan Marshall, kadroyu neredeyse tamamen dağıtıp geriye sadece Johnny Depp’i yani Jack Sparrow’u bırakmıştı. Penelope Cruz, Ian McShane’i kadroya dahil eden Marshall; Orlando Bloom ve Keira Knigthley ile çalışmama kararı aldı.( "Karayip Korsanları. Dünya'nın Sonu" bitiş jeneriğinden sonra Orlando Bloom görüldüğü için devam filminde Bloom’un yer alacağı bekleniyordu.)

Günümüze geldiğimiz vakit, "Karayip Korsanları" serinin beşinci filmiyle geri dönüyor. Tabii geri dönerken bize asıl sürprizi Will Turner yani Orlando Bloom yapıyor. Disney, yaptığı açıklamada Orlando Bloom’un serinin beşinci filminde rol alacağını doğruladı. Yani “Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz”da Johnny Depp ve Orlando Bloom ikilisini tekrar görebileceğiz. Hatta bu iki yetenekli oyuncunun yanında bir de Javier Bardem, bizleri Captain Salazar karakteriyle selamlayacak.

Yönetmenlik koltuğunda bu sefer Joachim Ronning ve Espen Sandberg ikilisinin oturduğu filmin, 7 Temmuz 2017’de ülkemizde vizyonda olması bekleniyor.

Kaynak:
 


Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Bi yere mi gitmisti zaten hep ordaydi
 

adler03

Üye
Uçan Hollandalı geri dönüyor yani.
 
  • Beğen
Tepkiler: azattt
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Yuruyen ucak
 

adler03

Üye
Sanırım arkadaş mesajı doğru anlamamış. Uçan Hollandalı Davy Jones' un gemisi idi.Sonra Turner kaptan oldu.
 


Üst Alt