6630da çalışırmı kardeş evet
rococo Üye Konu Sahibi akrepkore' Alıntı: dostum cı-ok guzel paylaşım ama telin ram ini sömürüyordur zanlımca... Genişletmek için tıkla ... hayır yanlıs bılgı verıyon
akrepkore' Alıntı: dostum cı-ok guzel paylaşım ama telin ram ini sömürüyordur zanlımca... Genişletmek için tıkla ... hayır yanlıs bılgı verıyon
rococo Üye Konu Sahibi morrox' Alıntı: arkadaşım güzel olmuş ama daha çok işlev olsaydı daha iyi olurdu eline sağlık Genişletmek için tıkla ... 100 kere soyledım daha ıyısını sız yapın --------------- Ekleme --------------- my_mazi' Alıntı: hiç iyi olmamış Genişletmek için tıkla ... essek hosaftan ne anlar --------------- Ekleme --------------- mkbiksi' Alıntı: N70 ekranı bundan iyi bence, ama güzel bir flash olmuş uğraşıp tr yapmak da gerekiyor Genişletmek için tıkla ... acemıler sızlerle ugrasmaktan ve cevap vermekten bıktım daha ıyı bu bo..u anlayan varsa yapsın saygılarımla
morrox' Alıntı: arkadaşım güzel olmuş ama daha çok işlev olsaydı daha iyi olurdu eline sağlık Genişletmek için tıkla ... 100 kere soyledım daha ıyısını sız yapın --------------- Ekleme --------------- my_mazi' Alıntı: hiç iyi olmamış Genişletmek için tıkla ... essek hosaftan ne anlar --------------- Ekleme --------------- mkbiksi' Alıntı: N70 ekranı bundan iyi bence, ama güzel bir flash olmuş uğraşıp tr yapmak da gerekiyor Genişletmek için tıkla ... acemıler sızlerle ugrasmaktan ve cevap vermekten bıktım daha ıyı bu bo..u anlayan varsa yapsın saygılarımla
rococo Üye Konu Sahibi crespo9' Alıntı: teşekkürler paylaşım için Genişletmek için tıkla ... rıca ederım --------------- Ekleme --------------- 35yusuf35' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rıca ederım
crespo9' Alıntı: teşekkürler paylaşım için Genişletmek için tıkla ... rıca ederım --------------- Ekleme --------------- 35yusuf35' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rıca ederım
bs109 Üye N70 te denedim olmadı flashı çalıştırınca programı görmüyor! Nasıl olacak? --------------- Ekleme --------------- Cevabını (VARSA) bs109@ilkposta com adresine gönderirsen sevinirim..
N70 te denedim olmadı flashı çalıştırınca programı görmüyor! Nasıl olacak? --------------- Ekleme --------------- Cevabını (VARSA) bs109@ilkposta com adresine gönderirsen sevinirim..
rococo Üye Konu Sahibi bs109' Alıntı: N70 te denedim olmadı flashı çalıştırınca programı görmüyor! Nasıl olacak? --------------- Ekleme --------------- Cevabını (VARSA) bs109@ilkposta com adresine gönderirsen sevinirim.. Genişletmek için tıkla ... arkadasım calısır.. daha evelde anlatmıstım sayfaları kurcala cozum yazıyor --------------- Ekleme --------------- dj_turan' Alıntı: hımmm çok saol Genişletmek için tıkla ... sende saol --------------- Ekleme --------------- umut0628' Alıntı: cok güzel indir dim gayet güzel calışıyor bende saool Genişletmek için tıkla ... rıca ederım saygılar --------------- Ekleme --------------- hayriözbek' Alıntı: çok sagol paylşım için Genişletmek için tıkla ... rıca ederım --------------- Ekleme --------------- DeLiMaVii35' Alıntı: bkalim bi deneyecegiz kardesim,guzel bir seye benziyor.Umarim telefon kasmaz Genişletmek için tıkla ... hafıza kartı 250 te olsa kasma yapmaz saygılar
bs109' Alıntı: N70 te denedim olmadı flashı çalıştırınca programı görmüyor! Nasıl olacak? --------------- Ekleme --------------- Cevabını (VARSA) bs109@ilkposta com adresine gönderirsen sevinirim.. Genişletmek için tıkla ... arkadasım calısır.. daha evelde anlatmıstım sayfaları kurcala cozum yazıyor --------------- Ekleme --------------- dj_turan' Alıntı: hımmm çok saol Genişletmek için tıkla ... sende saol --------------- Ekleme --------------- umut0628' Alıntı: cok güzel indir dim gayet güzel calışıyor bende saool Genişletmek için tıkla ... rıca ederım saygılar --------------- Ekleme --------------- hayriözbek' Alıntı: çok sagol paylşım için Genişletmek için tıkla ... rıca ederım --------------- Ekleme --------------- DeLiMaVii35' Alıntı: bkalim bi deneyecegiz kardesim,guzel bir seye benziyor.Umarim telefon kasmaz Genişletmek için tıkla ... hafıza kartı 250 te olsa kasma yapmaz saygılar
rococo Üye Konu Sahibi endy' Alıntı: saolasın kardeş güzel bi paylaşımm Genişletmek için tıkla ... rıca ederım