Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ORJINAL VİSTA (tlf nuz tamamen vista oluyor) TEMA DEĞİL
Sponsorlu Bağlantılar
domain
Üye
saol arkadaşım
seboist1907
Üye
arkadşlar bana yardım edin bi yha..!yanlısh yer yazdığımı bilorum ama bna mouse oklu bi tema yapmanızı isteeyebilr miim?bna yardımcı olursanz sevnrm
seboist1907
Üye
tınlıycakmısnz bni yhaaa offf ilgilnn bi yhaaa istedimz atla deve deill...
şşşt bn oralara baktım zatennn ok..1oralarda mouse oklu yhok bnm istediğimn mouse oklu icionlu bi tema..atla deve olmaan bu yetkili isenz açılan konuunun delikanı gibi arkasında durcaksnz..!link vermk kolay önmli olan kendi yaptığın temanın linkini vermk okk bunalrı ören sora konu aç istek tema die başlığı ona göre düznleeeeee..!
Soneday
Üye
Sadece Flash tabanlı vista tasarımlı bir menü diyebliriz.
Paylaşım için sağlasın.
Ka0s
Üye
ya bunu nasıl atabilirim telefona card reader var onla denedim hafıza kartına attım cepe takınca yok görünüyor
volkanx_2091
Üye
çok güzeşmiş paylaşım için tşk
serdar433
Üye
eline sağlık kardeş ellerin dert görmesin
1000rr
Üye
aynısı arkadaşın 7610 da vardı otobüste bi çıkartıyodu gören cep bilgisayarı sanıyodu sğl kardeş emeğine sağlık
messi__19
Üye
gayet güzel bir program emeğine sağlık ...
IceMan7
Üye
ellerine sağlık kardes indirdim eğer güzelse süper olacak haberin olsun sana benden tesekkür ..
GsliKahraman
Üye
telefonu apatıp açınca gidermi
dj ipram
Üye
ya benim tel 3500c ona göre yani sis açmıyo ne yapabilirim?
TGOD
Üye
başlık komik olmuş bu sadece bir smf dosyası.adam vista görünümü ve 2 3 tane ksayol koymuş.
başkada birşey yok.ama adam keklemek için birebir.
şşşt bn oralara baktım zatennn ok..1oralarda mouse oklu yhok bnm istediğimn mouse oklu icionlu bi tema..atla deve olmaan bu yetkili isenz açılan konuunun delikanı gibi arkasında durcaksnz..!link vermk kolay önmli olan kendi yaptığın temanın linkini vermk okk bunalrı ören sora konu aç istek tema die başlığı ona göre düznleeeeee..!
kardas.......... orda kendı ıstedıgın teme yı yapa bılırsın..
delıkanlı ol ugras bıraz.....
herkesın ıstegını yapma zorunlulugum yok bu 1..
konuyu acıcagın yerı bıl bu 2..
en kotu sıtede tema sayfasından yardım ıste buda 3..