Orjinal Turkey Anna Download Linkleri

Sponsorlu Bağlantılar

panatomax

Üye
slant1111 lütfen bir cevap bekliyorum kardeşim.. Phoenix yüklemeyi yaparken önce memoryle ilgili dosyayı bulamadı options dan optional yazan secenegi delete ledim aynı zamanda kırmızıydı. Sonra yükleme yaparken telefon test moda giriyor oraya kadar herşey normal sonra tel kapanıyor ve yükleme hata veriyor sonra bana adım adım birşeyler anlatıyor USB yi çıkart bataryanı çıkart tak sonra USB tekrar bağla ve retry e tıkla diyor fakat bunları yapınca tekrar aynı sorun yani birşey farketmiyor sebebi nedir ?

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
telefn kapanınca baglantı kayboluyor galba.ilk bsta hard format at snrdan flash

panatomax

Üye
​Hard formatı nasıl atıcam arkadaşım bu konuda hiçbir bilgim yok

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
telefn ayarları snra veri sil yükle yapcaksın.fabrka ayarlarına alınıyor.

panatomax

Üye
Kardeş yaptım fakat yine aynı hata :S bir bakarmısın resim koyucam [/URL] Uploaded with [/IMG]

----------Eklendi @ 18:06:43 ---------- Yazıldı @ 18:02:21 ----------

Sonrada [/URL] Uploaded with [/IMG]

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Usb 2.0 portuna tak telefonu ..usb yi yanlış girişe takıyor olabilirsin veya usb grislerinde problem var.Antivirüs ü de kapatmayı unutma :oke:

panatomax

Üye
​Peki test moddan sonra telefonun kapanması normalmidir ?

----------Eklendi @ 19:10:30 ---------- Yazıldı @ 19:08:56 ----------

Yİne olmadı çıldırıcam :( En son vazgeçtim eski haliyle kullanırım oviden rehberimi nasıl geri alabilirim kardeş ?

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
evet telefonun kapanması nrmal.refurbish değlde firmware update seçeneginden flash at ? Snuçta o da yazlm yüklüyor

panatomax

Üye
​Peki oviye senkronize ettiğim rehberimi geri nasıl yuklerim telefonuma ? Ayrıca refurbish zaten firmware updates de :)

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
yanlıs anladn refurbishn üstndekyle flash atcaksn :) ovi hesabına gris yapcksn snra dosya yöneticisindeki yedkle den telefona yükleyeceksin internetten

panatomax

Üye
Peki teşekkürler ben böyle kullanacağım sanırım :) Herşey tamam nokia servisine goturur annasını falan yukletirim artık :) Teşekkürler yinede. Ovi yuklendi fakat sosyal ağlar yok onu nasıl bulabilirim ? Yada onun yerine facebook ve twitter a resim ve video upload edebileceğim başka bir program varmı ?

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
google den beta labs sosyal ağlar yaz çıkar :oke: rica ederim.

panatomax

Üye
Linki kırık dostum sen bana bir link verebilirmisin ? c7 için

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
betalabs.nokia.com/apps/nokia-social-1-3 buyrun

panatomax

Üye
​Evet kardeşim bende bundan bahsediyordum kırık link :/ Sonunda not found oluyor. Bu arada yardımların ve sabrın için çok teşekkürler kardeşim :)

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Dostum başka siteden arastr istersen ben telefondan bakamıyorum

----------Eklendi @ 21:19:23 ---------- Yazıldı @ 21:19:05 ----------

Rica edrm :)

panatomax

Üye
Araştırdım kardeşim buldum sanırım :) Tekrar teşekkürler

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Rica edrm dostm :oke:

ömür1978

ömür1978

Üye
telefn ölü duruma geçer ama dead phone ile düzelteblrsn öyle durumlarda :oke:
birader açıklaman için sağol ama biraz açabilirmisin dead phone hangi işletim sistemli telefonlar için geçerli ?¿ belki bunaltıyoruz seni ama... !

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
symbian da gecerli :oke:

----------Eklendi @ 12:58:06 ---------- Yazıldı @ 12:57:14 ----------

Tüm windows sistemlernde dead phone atablrsn

Üst Alt