orjinal sürümü silip nasıl format atabilirim ?? acilll

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cast_never

cast_never

Üye
    Konu Sahibi
orjinal sürümü silip nasıl format atabilirim ?? acilll
merhaba arkadaslar pc toplama degil hazır alınmıs o yuzden orjınal isletim sistemine sahip onu silip baska bir işletim sistemi yuklemek istiyorum sizce nazıl yapabilirim ?? acill bu gun icerisinde cvp atarsanız sevinirim .

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Şöyle ki. Windowsu yazdırdığının DVD'yi PC ye takıp boot etmeniz lazım ama pek bilginiz yok gibi geldi bana. Anakartınızın markası nedir ? Ayrıca Elinizde Windows Cd/DVD'si var mı ? Varsa sürümü nedir ? XP, Vista, 7

Ayrıca başka işletim sisteminden kasıt nedi :) Linux, BSD, Unix falan olamaz heralde ?

cast_never

cast_never

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle ki. Windowsu yazdırdığının DVD'yi PC ye takıp boot etmeniz lazım ama pek bilginiz yok gibi geldi bana. Anakartınızın markası nedir ? Ayrıca Elinizde Windows Cd/DVD'si var mı ? Varsa sürümü nedir ? XP, Vista, 7

Ayrıca başka işletim sisteminden kasıt nedi :) Linux, BSD, Unix falan olamaz heralde ?

cevap icin cok tesekkur ederim kardesim . farklı bi işletim sistemi derken mesela bende vista yuklu ben windows 7 gecmek istiyorum onun gibi . mesela orjınal bir surum yuklu oldugu için baska bi formata izin vermez ya hani laptop onu demek istiyorum pc acarken f4 falan basıp bi ayarlama yapılıyo diye biliyorum

pasha14

pasha14

Üye
Bilgisayarının anakartına göre F tuşlarından basacağın tuş değişir boot tuşu hangisi ise ona basıp boot ayarlarında cd'yi seçip formata baslayabılırsın.

cast_never

cast_never

Üye
    Konu Sahibi
hmm anladım cok tesekkur ederim .

kraldost

kraldost

Üye
20 liraya format atılır :) :) :) :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt