orjinal n95 8gb temiz aranıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merakli1i

merakli1i

Üye
    Konu Sahibi
orjinal n95 8gb temiz aranıyor
orjinal n95 8gb arıyorum tüm aksesuarlarıyla birlikte çok temiz bi cihaz arıyorum varsa burdan ulaşsınlar yada msnden [email protected] bekliyorum

lad_enes

Üye
Almanyadan getirteyim istersen sıfır ?

200 €

merakli1i

merakli1i

Üye
    Konu Sahibi
lad_enes benim hatun da yolluyum diyor bedava ama ben istemiyorum kim uğraşacak birde onunla saolasın bilader;)

yasinyasar

Üye
ben de arıyorum n95 8gb termiz fdul aksesuarlı no 5397636985

cepcicep

cepcicep

Üye
Orjinal n95 8gbye sahibim..Askere gitmeden iki ay önce hacıdan geldi..yeni geldim 5ay kullandım sayılır sadece arka kapakta ki nokia yazısı biraz silindi hepsi bu..Malumunuz rahatsızlık duyan olur mu bilmem ama türkçe harflerin üstünde arapça karakterler var..Allah'a şükür hiç bi sorunu yok gönül rahatlıyla arkasındayım cihazımın yeni cihaz gelebilir bi umre planı var o yüzden satıyorum kutusu dahil ;şarj aleti,data kablosu,tv kablosu,nokia kulaklık,ayrıca cihaza nokia'nın disbiratöründen kendi mağazasından aldığım orjinal n95 35tl değerindeki deri kapaklı kılıfda vericem 675tl Bursadayım ilgilenen olursa görüşelim [email protected] (cihaz kayıtlıdır)(pazarlıksız)

amilius06

Üye
acil ihtiyac icin satiyorum herseyiyle orjinal sorunsuz cihaz aparatda vericem onlarda orjinal usb tv cikisi kulaklik sarj aleti saglam cihaz. telefon çok temizdir.. Türkiyenin heryerine kargo ile gönderebilirim...
Maxicep.com - n95 8gb acil satilik.orjinal finladnia Garmin yol bilgisayarı, python uygulaması, oyun, tema ve video programları yüklüdür...
Telefon hertürlü sertifikasız programı çalıştırmaktadır...skyfire(yani wilesle youtube tarzi sitelerede girebilme programida yuklu tam )
fiyatina gelince acil para lazim butun n95 satanlara nisbet ama bakin orjinallerden bahsediyorum sadece 400 tl kacirmayin arayin goruselim
telim:05545433132

KARTAL1212

Üye
sana bir tane n95 8gb verelim cok temiz kutusudavar 400tl

suskun_sair

Üye
bende var pasaport beraberliğinde getirilmiş temiz mükemmel istersen ara konuşalım 400tl

--------------- Ekleme ---------------

5415046858 telim

--------------- Ekleme ---------------

380 de olur son fiyat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt