Orjinal fw'leri sorunsuz sıkıntısız indirmek (tum symbianlar icin)

Sponsorlu Bağlantılar

teknozan_92

teknozan_92

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal fw'leri sorunsuz sıkıntısız indirmek (tum symbianlar icin)
arkadaşlar!!!
herkesin yaşadığı bir sıkıntıyı farkederek yardımcı olabilmek için bu konuyu açıyorum.
bildiğimiz gibi nokia navifirm üzerinden orjinal fw'lere erişimi sonlandırdı.
ama çözüm basit nasıl olduğunu video'da detaylı anlattım.

phoenix üzerinden orjinal fw'leri kolaylıkla indiriyoruz ve sorunsuz flash atabiliyoruz telefonlarımıza...
linkler aşağıda mevcut herkese kolay gelsin...
sorun yaşayanlara yaardımcı olabilirim..

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yazınızı düzeltiniz aksi halde kurallar gereği konu silinir.Büyük harf yasaktır.

teknozan_92

teknozan_92

Üye
    Konu Sahibi
Yazınızı düzeltiniz aksi halde kurallar gereği konu silinir.Büyük harf yasaktır.

düzenledim tekrar uyarı için teşekkürler böyle bir bilgim yoktu..

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar!! sorularınızı buradan yazabilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: Nextman

muratezer

Üye
Ben yapamadım. Resimdeki sorun çıkıyor. Ne yapmalıyım ?

bayon

Üye
Ben yapamadım. Resimdeki sorun çıkıyor. Ne yapmalıyım ?

şu konu dan daha basit bir yöntemle halledebilirsin

www.maxicep.com/s-3-orjinal-fw-bolumu/navifirm-alternatifi-program-nokia-firmware-editor-791893.html#post6081493

teknozan_92

teknozan_92

Üye
    Konu Sahibi
phoenix 2012 kurarsan sorun ortadan kalkar arkadaşım denedim senin için hemen indirmeye başladı bile

ya kimsenin işine yaramadı ya da kimse yorum yazmıyo :D

• Beğen
Tepkiler: blsm_mr

kaptanx77

Üye
eski sürüm sıkıntı çıkarmıyor,ben daha yeni indirdim 808 siyah için 3 hafta kadar önce...

• Beğen
Tepkiler: teknozan_92
Anil-D

Anil-D

Üye
ben belleye gecis yapmak istiyorum refresten yardım edcek varmı

teknozan_92

teknozan_92

Üye
    Konu Sahibi
ben belleye gecis yapmak istiyorum refresten yardım edcek varmı

1.N8 downgrade scandinavia yazılımını indirmen gerekli
2.c6-01 s^3 12.xx olan sürümünü indirmen gerekli
3.c6.01 anna(25.007) yada belle(111.xxx.xxx) olan sürümünü indirmen gerekli

bunlar elinde mevcut hale geldikten sonra ;

1. phoenix 2010 sürümü ile n8 scandinavia yı dead flash yöntemi ile telefonuna yüklüyorsun..işlem geri sayıma gelecek telefonun açılmayacak korkma..

2.2010 sürümünü kaldırıp 2012 sürümlü bir phoenix yüklüyoruz ve bu sürümle ilk olarak telefona s^3 yazılımını yüklüyoruz tekrar dead flash yöntemi ile..(burada telefon kendi direk açılabilir eğer açılmazsa telefonu usb'den ayırıp kendimiz açalım)..

3.buradan sonra telefonumuz açık oluyo kapatmıyoruz..şimdide anna yada belle hangi yazılımı istiyorsak Phoenix product klasörüne o yazılımı yapıştırıp daha sonra flashlama yapacağız ancak bu kez update software butonuna basıyoruz telefonumuz istediğimiz sürüm yüklü şekilde açılıyor...

- - - Eklendi - - -

daha önceki telefonum c6-01 siyah olandı.. denedim anna yükledim belle den sonra yada belle refreshten sonra tekrar annaya döndüm kullandım...

Anil-D

Anil-D

Üye
bana su islem prolarıyla iskandinavya dilini atarmısın

Buts

Üye
Merhabalar . N8 cihazımın yazılımını pcsuite aracılığı ile tekrar yüklemek istedim. Herşey normal iken telefon yeniden başlatma aşamasında kaldı ilk başta şarj olduğunu belirten ışık yanıp söndü ve kapandı , telefonun şarjı hem hemde priz e takılıydı şarjının bitme imkanı yok . Ne olduysa burda oldu ve telefon açılmadı ve hiçbir şekilde açılmıyor . Datapackagemanager a product type i giriyorum ve Error while retrieving a list of variant packages uyarısını alıyorum . Telefon u usb ile pc ye bağladığım zaman tanıma sesi geliyor ancak hiç bir uyarı gelmiyor bağlandı veya bağlanmadı diye . Başka program da denedim usb den telefonu görmüyor . Başka forumlar da yazılımsal sıkıntıyı yaşayanlar bataryayı çıkartıp 5 dk sonra takıp çalıştırmışlar onu da denedim olmuyor . Bu program da da product kodu giriyorum sorun veriyor . Herşey i denedim, bütün programlarda sorun veriyor benmi yapamıyorum acaba daha önce yapan varsa teamviewer üzerinden yardımcı olabilirmi bana ?

bayon

Üye
Merhabalar . N8 cihazımın yazılımını pcsuite aracılığı ile tekrar yüklemek istedim. Herşey normal iken telefon yeniden başlatma aşamasında kaldı ilk başta şarj olduğunu belirten ışık yanıp söndü ve kapandı , telefonun şarjı hem hemde priz e takılıydı şarjının bitme imkanı yok . Ne olduysa burda oldu ve telefon açılmadı ve hiçbir şekilde açılmıyor . Datapackagemanager a product type i giriyorum ve Error while retrieving a list of variant packages uyarısını alıyorum . Telefon u usb ile pc ye bağladığım zaman tanıma sesi geliyor ancak hiç bir uyarı gelmiyor bağlandı veya bağlanmadı diye . Başka program da denedim usb den telefonu görmüyor . Başka forumlar da yazılımsal sıkıntıyı yaşayanlar bataryayı çıkartıp 5 dk sonra takıp çalıştırmışlar onu da denedim olmuyor . Bu program da da product kodu giriyorum sorun veriyor . Herşey i denedim, bütün programlarda sorun veriyor benmi yapamıyorum acaba daha önce yapan varsa teamviewer üzerinden yardımcı olabilirmi bana ?

telefona dead flash atmanız gerekiyor yapamazsaniz ulaşın bana yardımcı olurum

as_kral

Üye
Dostum verdiğin linklerin ikiside kırık yahut çalışmıyor bir kontrol edermisin.

memoli_bey

Üye
Kardeş bunu dene kesin olacak açılak pes etme yapana kadar dene telefonu kapatma düğmeye 10 saniye basılı tut titrerserse 2 plana geçelim

menü kamera ses kısma power

hepsine tek tek baski düzgün .şekilde açılsın kolay gelsin

Üst Alt