Orjinal Facebook

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonerrap

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal Facebook
nokia 701in orjinal tarayıcısı ile facebooka girdiğimde m.facebooka yönlendiriyo orjinal siteye girmenin bi yolu varmı

matchlessss

matchlessss

Üye
sayfanın assagısına ın orda normal sıte gorunumune al

aleranol

aleranol

Üye
opera mobil'i indir daha sonra ayarlarına gir tarayıcının gelişmiş den user agent i desktop yap tamamdır bunu kullan turbo su da var hem :D

SilentOne

SilentOne

Üye
ama operda hafıza dolu hatası veriyor uyuz oluyom :)

sonerrap

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
opera ile girildiğini biliyorum ama ben orjinal tarayıcı ile girmek istiyorum aşagıda normal site görünümü die bişey cıkmıyo malesef

trontr

Üye
touch.facebook.com a gir ordan normal siteye bas

sonerrap

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
touchdan girince aşağıda temel siteye gir dio oraya basıncada aynı yere giriyo

_ardaa

_ardaa

Üye
adres yerine gel m.facebook yazan yerde m yi www olarak değiştir.

sonerrap

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
adres yerine gel m.facebook yazan yerde m yi www olarak değiştir.

bunu anasayfada yapınca gene m.facebooka giriyo ama mesajlarda falan yapınca orjinale giriyo ansayfaya tıklayınca gene m.facebooka dönüyo

_ardaa

_ardaa

Üye
O zaman elle sürekli m yi silip www yazacaksın başka da orjinal tarayıcı ile mümkün değil, çünkü tarayıcı mobil olduğunu iletiyor siteye user-agent'i opera gibi seçmeli yapsaydılar güzel olurdu.

trontr

Üye
ya ben giriyorum bir şekilde ama nasıl yaptım bilmyorum.
Sanırm şöyle yaptıydım. Bilgisayardan faceye gir normalden. Ordaki url yi aynen yaz.
Bende yazıo

----------Eklendi @ 17:30:08 ---------- Yazıldı @ 17:29:18 ----------

bu siteye gir sonra favorilere ekle

egecan02

egecan02

Üye
Adres çubuğuna " " bunu aynen yaz sonra yer imlerine ekle. Ben böyle giriyorum :D

Tabi Giriş yap Facebook yazmıyacaksın :D Linki yazınca öyle gözükmüş www'dan sonraki noktalardan birini sil öyle yaz " "

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
N8 de touch facebook işe yaradı ben pcdeki ile aynı orjinallikte giriyorum :D teşekkürler bilmiyordum öğrendim ...

sonerrap

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
malesef hiç biri işe yaramadı arkadaşlar :(

man20

man20

Üye
Adres çubuğuna " " bunu aynen yaz sonra yer imlerine ekle. Ben böyle giriyorum :D

Tabi Giriş yap Facebook yazmıyacaksın :D Linki yazınca öyle gözükmüş www'dan sonraki noktalardan birini sil öyle yaz " "
ewt bu işe yaradı orjinal facebook'a girio.

sonerrap

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
malesef bende ordan girincede m.facebooka atıyo :/

AsaRTy

AsaRTy

Üye
bu şekilde yazıp girersen Orjinal siteye Atıyor Sonundaki (/home.php ) Olması Şartttt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt