orjinal belle ile gelen yeni özellikler nelerdir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ЯReiS

ЯReiS

Üye
orjinalini gormeden denemeden sizintilarin daha iyi oldugunu soylemek yanlis olsa gerek..gerci sizinti olan surumlere degerli arkadaslarimiz bayagi bi emek verip cok guzellikler katmislar ama genede orjinali gormeden bi sey soylemek zor..birde sunu soylemek isterimki nokia rakiplerine gore (samsung,iphone.sonyericsson,LG) cok geri kalmis bi turlu onlarinki gibi bir sistem yapamiyor ve ben yapacaginada inanmiyorum..ama genede nokiam var ve olacak ama bu sefer daha bilincli bir sekilde satin alacagim artik nokia yi.N9 a baktim 650$ satis fiyati var belle yuklu valla bize oyle belle gelecekse hic gelmesin daha iyi..Bi n9 a baktim birde iphone 4s e..iphone 4S 1000$ civari N9 650$..iphone 1000$ hakkini veriyor arkadaslar..(su an elimde N8,iphone 4s ve galaxy s var ikisi benim telefonum biri hanimin..karsilastirma imkanim var inanin iclerinde en kotusu demiyorum ama en zayifi N8)

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
meg1ddo

meg1ddo

Üye
en güzel yenilik bildirim ekranı bence, yukarıdan aşağıya doğru kayması bi harika, son zamanların en popüler özelliği nerdeyse bütün sistemler kullanacak bu özelliği...

mesut1979

Üye
slm,alinka arkadasin dediklerine tamamiyle katiliyorum rakip sistemlerin 2 sene evvel yapip ulastigini nokia daha yeni cikariyor ,suan piyasada belleli telefonlar var örnek 701 yaklasik 2 aydan belli piyasada bazi arkadaslar demis belle dönüm noktasi olur diye hayatta olmaz suan belleli satilan telefonlarin yüzüne bakan yok,gecen hafta bende c7 belle yükledim birkac gün hevesi vardi ama bunun arkasinda yeni programlar gelmesi lazim yeni widgetler olmasi lazim bizim nokiada eski haman eski tas,su son 3 aydir uygulama sayisi felaket bir sekilde azaldi hic yok kadar cikiyor ve bu durum da belle ilede degismez ackcasi sunu söyleyim symbiandan adam olmaz artik.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

akinorta

Üye
bu maxicep te her konuda tartışma yaratacak yorumlar var lütfen ılımlı bir şekilde yaklaşalım qsaw arkadaş güzel bir şaka yapmış. Daha sakin olmalıyız bence

emre.koc

emre.koc

Üye
bencede mantıklı :)

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
symbian belleyi geçen gün nokia 700 ve 603 de deneme sansı buldum benim hoşuma gitti..sızıntı belle kullanmadım hiç..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt