Orjinal BELLE hangi ülkelere geldi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carbon_o7

carbon_o7

Üye
Arkadaşımın abisi C7yi Almanyadan getirtmiş , bugün güncelleme gelmiş telefona Belle.
Yani Almanya'ya gelmiş.

AHMED...

AHMED...

Üye
zevkler ve renkler tartışılmaz herkesin kendiNe özgü fikirleri olabilir

ucar-suat

ucar-suat

Üye
arkadaslar size birsey sorucam bu guncellemeler prodicsion coduna goremi guncelleniyor ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Arkadaşımın abisi C7yi Almanyadan getirtmiş , bugün güncelleme gelmiş telefona Belle.
Yani Almanya'ya gelmiş.

bak bu iyi haber.o zaman bu hafta navifirm e yükleme yapılabilir avrupa ürün kodları için.almanya da olsa farketmez flashlarız içinde türkçe var ne de olsa

serinaga

serinaga

Üye
Ehhh yine flash yolu görünüyoooo ...

fuzzzuli

Üye
Yani Almanya'ya gelmiş.

alman sitesinde tık yok nasıl oluyor bu

okitox

okitox

Üye
Yani Almanya'ya gelmiş.

alman sitesinde tık yok nasıl oluyor bu

yalan şeklinde oluyor hocam :D

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
    Konu Sahibi
inşallah bian evvel gelir..duy sesimizi Nokiaaaaaaa

ucar-suat

ucar-suat

Üye
benim telefonumd NORWECTEN KAYITLI FLAS ATTIM BELLE YUKLEDIM AMA PRODICSION KODU NORWECE AIT HERHANGI BIR GUNCELLEME GELMEDI HERHALDE ILK BANA GELIRR :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
o mantıkla düşünürsek en önce ev sahibi finlandiya'ya gelir ama bütün avrupaya aynı anda çıkacak :)

ucar-suat

ucar-suat

Üye
anna guncellemesi daha turkiyede formlarda yokken ben kullaniyordum ama :)
hh

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
    Konu Sahibi
shadowman

shadowman

Üye
nokia wayfinder'da türkiye'yi avrupada gösteriyor. avrupada ne zaman çıkarsa bize de o zaman çıkması gerekir.

ekoks20

ekoks20

Üye
ben 2 aydır belle li 701 kullanıyorum. bir farkını göremedim:)) hatta daha önce e 71 kullanıyordum onun sistemi daha güzeldi sanki:))) birde yeni sürüm mü glecek acaba yoksa bizde ki diğer tellere de mi açılacak. :)=) yeni sürüm gelmesini isterim açıkçası:)))

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen naviyi kullanmayı bilen var bilmeyen var ama sonuçta var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt