Orjinal Belle dil desteği...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kasper_sky

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal Belle dil desteği...
Arkadaşlar C7 telefonu Oviden belle güncellemesini indirip kurdum telin dili ingilizce oldu.Phoenix ile mi flaşlayacağız,ve dil dosyasını nereden bulacağız?Bilgili olanlar paylaşırsa sevinirim,saygılar.

----------Eklendi @ 22:09:05 ---------- Yazıldı @ 20:39:17 ----------

Navifirmden euro 2 turkeyi indirip flaşlayacam,galiba bu

NUD

NUD

Üye
cihazın yurt dışı cihazıdır

bartinli8387

bartinli8387

Üye
merhaba aynı sorun bendede var ıraktan aldıgım n8 oviden belle guncelledım product kod 059c5Q8 İNGİLİZCE OLDU NE YAPMAK GEREKİR

manyax2007

manyax2007

Üye
navifirm ile telefonunuzun uyumlu tr belle dosyalarını indirin phoneix ya da jaf programları ile telinize yükleyin. sorununuz bu şekilde düzelecektir. yada oviden tr güncellemelerini alabilmeniz için cihazınızın product kodunu değiştirmeniz gerekiyor. phoneix ve jaf kullanmayı bilmeyen arkadaşlar forumun yazılım destek bölümlerini araştırırlarsa nasıl yapılabileceğini öğrenebilirer.

okan_burhan

Üye
bende güncelledikten sonra ingilizce oldu yurt dışı telefonum
navifirm programını kurdum benım telefonumdaki versiyonu seçtim sonra euro2_turkey rengini seçtiğimde sağ tarafta bayağı bi dosya çıkıyo onun hangisini indireceğim türkçe dil hangisi 18 tane dosya cıkıyo 8 tanesi kendinden seçili olanlar.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
navifirm ile telefonunuzun uyumlu tr belle dosyalarını indirin phoneix ya da jaf programları ile telinize yükleyin. sorununuz bu şekilde düzelecektir. yada oviden tr güncellemelerini alabilmeniz için cihazınızın product kodunu değiştirmeniz gerekiyor. phoneix ve jaf kullanmayı bilmeyen arkadaşlar forumun yazılım destek bölümlerini araştırırlarsa nasıl yapılabileceğini öğrenebilirer.

ben bakiyorum ama belle gorukmuyor navifirmde 25.8 var en son

ciwan__47

ciwan__47

Üye
ilk önce Navifirm programı için symbian-toys sitesine girip son sürümünü indiriyoruz. Daha sonra 25.7 versiyonunu seçiyoruz daha sonra turkey olanı artk telefon rengi vs uygun olanı seçtikten sonra solda çıkan dosyalarda rofs2 bizim dil dosyasıdir. Onu tek seçip indirmek yeterli.. Daha sonra sitede yazılımın tümü var onu indirin büyük ihtimalle türkçe de içindedir ama dediğim gibi de yapıp rofs2 dosyalarını değiştirip flaşlayabilirsiniz.. Flaşlama da site de var. Aslında çözümler sitede mevcut ama nasıl aranacak onu biraz öğrenmeliyiz.. Umarım yardımı olur..

----------Eklendi @ 02:21:25 ---------- Yazıldı @ 02:20:00 ----------

Telefondan yazıyorum onun için biraz kısıtlı oldu. Kusura bakmayın anlayışınıza sığınıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt