Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
orjinal batarya kontrol
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aligulcan7
Üye
Konu Sahibi
orjinal batarya kontrol
arkadaslar nokia batarya aldım hologram var ve nokianın belirtiği sırayla 1,2,3,4 noktayı görebiliyorum.buna ragmen orjinal olmama gibi bir durum varmı?veya seri numarasıyla orjinalliğini kontrol edebilirmiyim?
backwater
Üye
bana göre bataryaya verdiğin fiyat ve güvenilir bir yerden aldıgın önemli, sen ucuz fiyata orjinal batarya aldım diyorsan bence biraz şüpheli bi durum
arkadaslar nokia batarya aldım hologram var ve nokianın belirtiği sırayla 1,2,3,4 noktayı görebiliyorum.buna ragmen orjinal olmama gibi bir durum varmı?veya seri numarasıyla orjinalliğini kontrol edebilirmiyim?
orjinalde seri nosu silinmez ve noktaların olduğu yuvarlak kısım bataryayı çevırınce uzuyorsa orjinaldır.ayrıca ışığa göre kırmızı,sarı yeşil renkler orjinalinde parlak olur.
aligulcan7
Üye
Konu Sahibi
[ENGİN];4980723' Alıntı:
orjinalde seri nosu silinmez ve noktaların olduğu yuvarlak kısım bataryayı çevırınce uzuyorsa orjinaldır.ayrıca ışığa göre kırmızı,sarı yeşil renkler orjinalinde parlak olur.