orjinal batarya kontrol

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aligulcan7

Üye
    Konu Sahibi
orjinal batarya kontrol
arkadaslar nokia batarya aldım hologram var ve nokianın belirtiği sırayla 1,2,3,4 noktayı görebiliyorum.buna ragmen orjinal olmama gibi bir durum varmı?veya seri numarasıyla orjinalliğini kontrol edebilirmiyim?

backwater

backwater

Üye
bana göre bataryaya verdiğin fiyat ve güvenilir bir yerden aldıgın önemli, sen ucuz fiyata orjinal batarya aldım diyorsan bence biraz şüpheli bi durum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaslar nokia batarya aldım hologram var ve nokianın belirtiği sırayla 1,2,3,4 noktayı görebiliyorum.buna ragmen orjinal olmama gibi bir durum varmı?veya seri numarasıyla orjinalliğini kontrol edebilirmiyim?

orjinalde seri nosu silinmez ve noktaların olduğu yuvarlak kısım bataryayı çevırınce uzuyorsa orjinaldır.ayrıca ışığa göre kırmızı,sarı yeşil renkler orjinalinde parlak olur.

aligulcan7

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4980723' Alıntı:

orjinalde seri nosu silinmez ve noktaların olduğu yuvarlak kısım bataryayı çevırınce uzuyorsa orjinaldır.ayrıca ışığa göre kırmızı,sarı yeşil renkler orjinalinde parlak olur.

renk değişimi var dediğiniz gibi noktalarda uzuyor sanırım orjinal.

- - - Eklendi - - -

bana göre bataryaya verdiğin fiyat ve güvenilir bir yerden aldıgın önemli, sen ucuz fiyata orjinal batarya aldım diyorsan bence biraz şüpheli bi durum
fiyatı 25 tl ve hizlialdan aldım.genel olarak güvenilir bir site yani.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nokia shoplarda 35tl

Symbianize

Symbianize

Üye
Eski bataryanini pinleriyle karsilastir rengini altin yerler varya rengine bak ayniysa orjinaldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt