ORJ LG Dokunmatik Süper Cep Telefonları.Yurtdısından.Çok Ucuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Humwee

Humwee

Üye
    Konu Sahibi
ORJ LG Dokunmatik Süper Cep Telefonları.Yurtdısından.Çok Ucuz.
LG marka özellikle 2 modeli satıyoruz.
Fiyatlarımız : 350-420 tl arası.

1-KM900 ARENA : 5 MP Kamera+8 GB dahili hafıza.Mükemmel hassasiyette dokunmatik ekran.

2-GC900 VIEWTY SMART :8 MP kamera+1.5 GB dahili hafıza.Mükemmel hassaisyete sahip dokunmatik ekran.

LG firması bildiginiz üzere lcd ve dokunmatik ekranları icad eden ve başta İPHONE olmak üzere bircok büyük markaya satn firmadır.

Bagımsız avrupalı söz sahibi cep telefonu araştırmaları merkezinin yaptıgı kıyaslamada LG nin bu 2 modelinin dokunmatik hassasiyeti iphone 3g den daha iyi performans vermiştir.

Cİhaz anlatmakla bitmicek kadar mükemmledir.
Yurtdısından direk adres teslim ve farklı ödeme yöntemleriyle satışlarımız var.

Web sitemiz üzerinden msj bırakın hemen dönüş yapılır.

----------------------------

sphone

sphone

Üye
iyi hoş demişinde arkadaşım LG kadar rezalet bi cihaz yok silikon entegre kullanıyo ve bunun neticesinde cihaz cabuk ölüyor özelliklede bataryası ve yazılımı berbat derecede erken iflas ediyor

Humwee

Humwee

Üye
    Konu Sahibi
iyi hoş demişinde arkadaşım LG kadar rezalet bi cihaz yok silikon entegre kullanıyo ve bunun neticesinde cihaz cabuk ölüyor özelliklede bataryası ve yazılımı berbat derecede erken iflas ediyor

:)) Üstad sölermisin bana bu özelliklerdeki nokia veya diger marka cihazların fiyatı nedir?
Bundan öte yine sölermisin türkiyede hangimiz daha sıfır son model bi cihaz alıpta 5 sene kullanıyoruz?
Adam 3 ay sonra 2. el fiyatına veripyeni modele transfer oluyo

Bende zaten bu cihazları ömürboyu kullanın diyerek satmıyorum.

ayrıca ; iphonun sokunmatik ekranları yapan firma lg biliyosun.
Avrupadaki tfln karılaştırmalarında da lgnin ekran hassasiyeti iphone 3gden daha iyi ve daha performanslı secildi herkesin bildigi üzee.

Kısacası; nokia gibi traş bi cihaza adı için soırf +300 tl ödiyeceginize ben bu fiyata aynı özellikte ve daha hoş bi cihaz satıyorum diyorum,mesele bu.

Lg nin yazılımıda kötü digil sadece androidle karşılaştırınca begenilmiyor.
Kaldıki ülkemizde kaç adaam iphone alıpta msj cekme ve arama yapma dısında cihazın özelliklerini kullanıyor,biliyor orasıda aşikar. :)

Bu fiyata cok cok güzel bir cihaz.Ben bizzat aldım şuan yigenimde cihaz.Heerkes gayet memnun.
cok şık,hoş vede uygun fiyat.
Tercih meselesi tabi yinede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt