sagol.helal size mobile 9dan ingilizce ve şeffaf olanı indirdim,içinde vodafone geldi ama işe yaramıyordu.onu sildim bunu kurdum,bunda inşallah vodafone gitmiştir dedim fakat gitmemiş.olsun bu haliylede gayet güzel.sagolun...
rica etsem bu sertifikalandırma olayını anlatırmısınız ? Yükleme sertifika hatası diyerek kesiliyo. cer.opda.cn ye girdim fakat inanın ne yapacağımı bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim. bu arada paylaşım süper ama kullanamıyorum bu yüzden. şimdiden sağolun
arkadaşım basılı tutma!!! menünün sağ üstüne sadece dokun hafifce basılı tutarsan ekranı düzenlemeye girer ..kısa bas o zaman kısayol ekleme çıkar bu cıkınca da ekranda hazır kısayollar var bunlara dokunduğunda ana ekrana eklenir eğer buradaki resimdeki gibi 2 sütunlu alt alta menüler yaratma istiyosan o çıkan ekrana sağ sol yap 3 ekran var yan yana orda add a shortcut çıkar buna bas ve seçmek istediğin kısayolu burdan seç sonra tamama bas şimdi dediğini yapabilirsin yani ekrana basılı tut ve istemediğin ve şekilsiz olanları kırmızı çarpılara basarak silebilirsin o zaman 2 sütunlu istediğin ekranı oluştuurursun