Oramda Buramda Sivilcecikler çıktı , Bana yardım Edin :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oramda Buramda Sivilcecikler çıktı , Bana yardım Edin :(
artık o kadar çoklar ki , sivilcecik diyorum , kendimi avutmak için, bildiğim bütün yöntemleri denedim, bu illetler geçmiyor , ne yapabilirim , şöyle koca karı ilacı varmı ?

• Beğen
Tepkiler: huri$

Berlin Boleyn

benim ilk sivilcem 12 yaşındayken çıktı 17 e kadar da çıkmaya devam etti dalga konusuda oldum ağladım zırladımda en iyi cildiyecilere gittim ilaçları peş para etmedi sonra 18 oldum ilaçlarıda bırakalı 5 ay olmuştu her geçen gün silinmeye yok olmaya başladılar 19 oldum ve bingo nerdeyse hiçbişey kalmadı.

öğrendiyim bi kaç şey var aileden birinde gençliğinde sivilce varsa sendede oluyo ama zamanı gelince geçiyo.erkeklerde biraz daha geç geçebilir 20,21 gibi yapıcağın tek şey cildini sebamed veya dove sabunla sabah akşam yıka temiz tut.yatarkende gül suyunu pamuğa dök cildini sil ve haftada 2 gün yaş maya maskesi yap annene sor o bilir ben yapıorum harika sonuçlar aldım bebek poposu gibi oluyo cildin.

ayrıca kafanada takma :oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sivilcelerden kurtulmanın 12 yolu diye bir konu açmıştım ya bayan güzellik makyaj bölümündeydi ya da sağlık bölümünde :) bir bak istersen :) başlığı biraz düzelt istersen :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim ilk sivilcem 12 yaşındayken çıktı 17 e kadar da çıkmaya devam etti dalga konusuda oldum ağladım zırladımda en iyi cildiyecilere gittim ları peş para etmedi sonra 18 oldum larıda bırakalı 5 ay olmuştu her geçen gün silinmeye yok olmaya başladılar 19 oldum ve bingo nerdeyse hiçbişey kalmadı.

öğrendiyim bi kaç şey var aileden birinde gençliğinde sivilce varsa sendede oluyo ama zamanı gelince geçiyo.erkeklerde biraz daha geç geçebilir 20,21 gibi yapıcağın tek şey cildini sebamed veya dove sabunla sabah akşam yıka temiz tut.yatarkende gül suyunu pamuğa dök cildini sil ve haftada 2 gün yaş maya maskesi yap annene sor o bilir ben yapıorum harika sonuçlar aldım bebek poposu gibi oluyo cildin.

ayrıca kafanada takma :oke:

teşekkür ederim ya denemeye çalışacağım , bebek popolarına bayılıyorum o zaman :)
Sivilcelerden kurtulmanın 12 yolu diye bir konu açmıştım ya bayan güzellik makyaj bölümündeydi ya da sağlık bölümünde :) bir bak istersen :) başlığı biraz düzelt istersen :ehe

Ne var konu başlığında , senin açtığın konuları ne çabuk unuttun bakıyorum da ...Oramda buramda işte ne olcek mesela Oramdayı " yanak "
buramdayı " alın "diye anlayabilirsin:ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
Kanın kaynıyor genç, ne velveleye veriyorsun siteyi :) Vaktin gelmiş belli ki :naughty:

huri$

huri$

Üye
bilal karde$ ben seni anliyorum gercekten cok sinir bir olay $u sivilce i$i bende bildiklerimi payla$ayim istedim
1_bak once sivilcelere dokunma bu cok onemli
2_ dogal bir sabunla yika duzenli olsun yalniz mesela her sabah yada her gece yatmadan once
3_kayisi cekirdegi yagi bak dikkat et cekirdeginin yagi olsun pamukla sivilcelerin uzerine sur hem kuruyacaklar hemde izleri kalmayacak hemde daha onceden ba$ka lekeler varsa onlarda yok olacak
not: duzenli olmasi cok onemli sivilce problemi olmayanlarda yapabilir cok etkili benim sivilce problemim yok artik ama genede haftada 2 3 defa yapiyorum cok memnunum
aktarlarda bulabilirsin rahatlikla sahte olmamasina da dikkat et hadi gecmi$ olsun karde$iim

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilal karde$ ben seni anliyorum gercekten cok sinir bir olay $u sivilce i$i bende bildiklerimi payla$ayim istedim
1_bak once sivilcelere dokunma bu cok onemli
2_ dogal bir sabunla yika duzenli olsun yalniz mesela her sabah yada her gece yatmadan once
3_kayisi cekirdegi yagi bak dikkat et cekirdeginin yagi olsun pamukla sivilcelerin uzerine sur hem kuruyacaklar hemde izleri kalmayacak hemde daha onceden ba$ka lekeler varsa onlarda yok olacak
not: duzenli olmasi cok onemli sivilce problemi olmayanlarda yapabilir cok etkili benim sivilce problemim yok artik ama genede haftada 2 3 defa yapiyorum cok memnunum
aktarlarda bulabilirsin rahatlikla sahte olmamasina da dikkat et hadi gecmi$ olsun karde$iim

Teşekkür ederim önerileriniz için , Yalnız Ben dokunmadan edemiyorum , tenime dokununca çıkıntıları yok etmek için çaba gösteriyorum:ehe , yalnız bu Kayısı çekirdeği yağı konusunu ciddiyetle araştıracağım Tekrar Teşekkür ederim.:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Üye gribi sivilce gribi oldu :ehe:ehe şımarık shey i unutmadım :ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yüzünü her gün mutlaka ılık su ve sabunla yıka dove olabilir ama her gün mutlaka kuru yemişlerden uzak dur

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Baharatlı şeylerden uzak durmalısın yoksa sivilceler azıyo ...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi uzak dururum öyleyse , şu illetler yüzümden gidinceye kadar:(

huri$

huri$

Üye
selam bilal karde$im nasil denedinmi $u kayisi cekirdegi yagini faydasi varmi bi soriyim dedim denediysen bugunlerde kurumu$ olmalari lazim sivilcelerin
iyi gunler dilerim tekrar gecmi$ olsun

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selam bilal karde$im nasil denedinmi $u kayisi cekirdegi yagini faydasi varmi bi soriyim dedim denediysen bugunlerde kurumu$ olmalari lazim sivilcelerin
iyi gunler dilerim tekrar gecmi$ olsun

Kayısı çekirdeği yağını , bulamadım yalnız sivilcelerin üstüne yatmadan önce , ablamın bir kremi var ( ne olduğunu bilmiyorum , çaldım:ehe ) onu sürüyorum , ve ciddi oranda azaldılar , tavsiye ve ilginiz için tekrar teşekkürler hepinize:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Rica ederiz :ehe

huri$

huri$

Üye
yahu ne oldugunu bilmedigin seyi niye suruyon sonradan sakata gelme
$una bak bide ne oldugunu bilmiyorum diyor tamam bulamadiysan sorun degil herhangi bir aktardan bulurdunda neyse azaldi diyosun yaa insallah hepside gecer
rica ederim bi$iy degil

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yahu ne oldugunu bilmedigin seyi niye suruyon sonradan sakata gelme
$una bak bide ne oldugunu bilmiyorum diyor tamam bulamadiysan sorun degil herhangi bir aktardan bulurdunda neyse azaldi diyosun yaa insallah hepside gecer
rica ederim bi$iy degil

Yahu kokusu güzeldi:ehe
bir işe yarar dedim sürdüm yaradıda:)
ayrıca ilgin ve alakan için çok teşekkürler:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt