SHS
Üye
aynı şekilde düşünüyorum hatta kereste fabrikasında yontulmalı dicektimadam ürkek ya,birazda odunluk var açık konuşuyorum
Normal arkadaş seçerken bile kız erkek ayrıştırması yapıyor tahminim,öncelikle kızlarla arkadaş olmayı başarabilmeli,sevgili aşk meşk sonra düşünmesi gereken birşey
tamam bende diyorumki bilmediğimiz bi şey olabilir geçmişte, bi uzman görüşü şart
Biz ön taktikleri veriyoruz işte daha ne yapalım yahuKızla bunu alıp bi odaya sokup hadi şunu şunu yapınmı diyelim yani
vallaha 1 2 4 zaten en çok önem verdiğim şeyler ama 3. pek iyi değil benim muhabbetim arabalar motorlar filmler futbol falan olur
Allah allah ilginç bi vakaLisede zaten başlaman lazımdı kızlarla muhabbetlere onlar seni eğitirdi ve simdi uzmanlık merdivenlerini çıkıyor olurdun
Neyse hala geç kalmış sayılmayız
Kural 1 - Parfüm ( bu çok önemli)
2 - Her gittiğin ortamda ağzında bi nefes tazeleyici sakız veya şeker..
3 - Kızların ilgisini çekebilecek konular bulup kızlarla onun hakkında konuşmakBak bu formül çok işe yarıyor
4 - kılık kıyafet ve saçlarda önemli..
Sen bunları yap bi bakalım sonra gel ben tehsişi koyucam
övgülerin için teşekkür ederimadam ürkek ya,birazda odunluk var açık konuşuyorum
Normal arkadaş seçerken bile kız erkek ayrıştırması yapıyor tahminim,öncelikle kızlarla arkadaş olmayı başarabilmeli,sevgili aşk meşk sonra düşünmesi gereken birşey
sonum öyle olmaz inşallahalakasız olucak ama şunu söylemek istiyorum ;
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı, kimileri hep odun kaldı.
şaka takılıyoruz ya aşabilirsin bu sorunları dostum
benim gibi derken
şuan normal kız arkadaşın var mı peki?
normaller beni bulmuyorşaka bi yana yok hiç bir şekilde kız gibi bi arabam var am
a o sayılır mı
konu ile alakasiz yorumlar olmasin lutfen.
Arabayi falan gec dostum,ilerde cok ciddi sorun yaratir bu karsi cinsle bi sekilde iletisim kurmaya baslamalisin artik
emredersin reis
----------Eklendi @ 18:08:45 ---------- Yazıldı @ 18:08:11 ----------
umarım başarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?