Türe Üye schwars' Alıntı: Kız heycandan karşılık vermemş.ahaha =) Hadi canım vermeyince vermiyolar işte=) Genişletmek için tıkla ... Ciddiyim Çünkü ilk sevgilisiydim
schwars' Alıntı: Kız heycandan karşılık vermemş.ahaha =) Hadi canım vermeyince vermiyolar işte=) Genişletmek için tıkla ... Ciddiyim Çünkü ilk sevgilisiydim
otostopçu Üye schwars' Alıntı: hakkaten ne yapcam ben ya? Genişletmek için tıkla ... biriniz nefes alana kadar sabret ilk o pes edecektir eninde sonunda oksijen almanız lazım dayanabilirsen ilk o pes eder sen kazanırsın
schwars' Alıntı: hakkaten ne yapcam ben ya? Genişletmek için tıkla ... biriniz nefes alana kadar sabret ilk o pes edecektir eninde sonunda oksijen almanız lazım dayanabilirsen ilk o pes eder sen kazanırsın
DreaMagiC Üye doctorrr' Alıntı: Abiler dağıtmayın konumuz öpüşmek Arkadaşın soluğu kesiliyormuş bide Genişletmek için tıkla ... Sorun mu var
doctorrr' Alıntı: Abiler dağıtmayın konumuz öpüşmek Arkadaşın soluğu kesiliyormuş bide Genişletmek için tıkla ... Sorun mu var
Türe Üye DreaMagiC' Alıntı: Kardeşim şaka şaka şaşırma yok sizi gördüm de yazdım zaten : Nasılsınız bakayım nasıl gidiyor hayat Genişletmek için tıkla ... Köpek gibi çaılışıyoruz abi fatih aştı günde 6 saat ben 3 filan sen de iyisindir inş.
DreaMagiC' Alıntı: Kardeşim şaka şaka şaşırma yok sizi gördüm de yazdım zaten : Nasılsınız bakayım nasıl gidiyor hayat Genişletmek için tıkla ... Köpek gibi çaılışıyoruz abi fatih aştı günde 6 saat ben 3 filan sen de iyisindir inş.
DreaMagiC Üye Türe' Alıntı: Köpek gibi çaılışıyoruz abi fatih aştı günde 6 saat ben 3 filan sen de iyisindir inş. Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükürde görüşmedik bayadır yav rahatsız etmekte istemiyorum ders çalışıyorsunuz diye
Türe' Alıntı: Köpek gibi çaılışıyoruz abi fatih aştı günde 6 saat ben 3 filan sen de iyisindir inş. Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükürde görüşmedik bayadır yav rahatsız etmekte istemiyorum ders çalışıyorsunuz diye
Türe Üye DreaMagiC' Alıntı: İyiyim çok şükürde görüşmedik bayadır yav rahatsız etmekte istemiyorum ders çalışıyorsunuz diye Genişletmek için tıkla ... Valla biz sık ama aralıklı sınav oluyoruz hep misal öbür haftaya 3 sınav var
DreaMagiC' Alıntı: İyiyim çok şükürde görüşmedik bayadır yav rahatsız etmekte istemiyorum ders çalışıyorsunuz diye Genişletmek için tıkla ... Valla biz sık ama aralıklı sınav oluyoruz hep misal öbür haftaya 3 sınav var
Amaru Shady Üye Türe' Alıntı: Köpek gibi çaılışıyoruz abi fatih aştı günde 6 saat ben 3 filan sen de iyisindir inş. Genişletmek için tıkla ... ben de 6'yı geçmeye başladım bu hafta. Mavi ekran falan görüyorum bazen
Türe' Alıntı: Köpek gibi çaılışıyoruz abi fatih aştı günde 6 saat ben 3 filan sen de iyisindir inş. Genişletmek için tıkla ... ben de 6'yı geçmeye başladım bu hafta. Mavi ekran falan görüyorum bazen
Türe Üye Pondusss' Alıntı: ben de 6'yı geçmeye başladım bu hafta. Mavi ekran falan görüyorum bazen Genişletmek için tıkla ... Erör Senin için normal ama bizim de de en az 5 saat lazım
Pondusss' Alıntı: ben de 6'yı geçmeye başladım bu hafta. Mavi ekran falan görüyorum bazen Genişletmek için tıkla ... Erör Senin için normal ama bizim de de en az 5 saat lazım
DreaMagiC Üye Pondusss' Alıntı: ben de 6'yı geçmeye başladım bu hafta. Mavi ekran falan görüyorum bazen Genişletmek için tıkla ... Seni tanıyor gibiyim ama
Pondusss' Alıntı: ben de 6'yı geçmeye başladım bu hafta. Mavi ekran falan görüyorum bazen Genişletmek için tıkla ... Seni tanıyor gibiyim ama
Amaru Shady Üye DreaMagiC' Alıntı: Seni tanıyor gibiyim ama Genişletmek için tıkla ... meraba burada sohbeti uygun bulmadığım için yazmadım
DreaMagiC' Alıntı: Seni tanıyor gibiyim ama Genişletmek için tıkla ... meraba burada sohbeti uygun bulmadığım için yazmadım
schwars Üye Konu Sahibi Beyler konu dağıldı çözün çıkmadı daha? Be öpüşemiyom diyom. Böle mat2 sınavına girer gbi sitres yapıyom kasıyom kendimi. [/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Beyler konu dağıldı çözün çıkmadı daha? Be öpüşemiyom diyom. Böle mat2 sınavına girer gbi sitres yapıyom kasıyom kendimi. [/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
hmgurbuz2 Üye Kız ne yapıyor bu durumda yani o da aynısını düşünüyor mudur ? Eğer bi çözümü varsa birlikte anlaşıp uygulayın bence
Kız ne yapıyor bu durumda yani o da aynısını düşünüyor mudur ? Eğer bi çözümü varsa birlikte anlaşıp uygulayın bence
Türe Üye otostopçu' Alıntı: çöle git orda kas iyi exp geliyomuş Genişletmek için tıkla ... 35 lvl detected.
otostopçu Üye yazın gezip tozmak yerine azıcık doktorları seyretseydin şuan öpüşme üstüne master yapıyordun... - - - Eklendi - - - kezban yenge' Alıntı: barzo detected Genişletmek için tıkla ... muhtar detected
yazın gezip tozmak yerine azıcık doktorları seyretseydin şuan öpüşme üstüne master yapıyordun... - - - Eklendi - - - kezban yenge' Alıntı: barzo detected Genişletmek için tıkla ... muhtar detected
Placebo- Üye 6 saat mııı? Uyarın fatihimi. O kadarıda fazla. Yarardan çok zararı olur. En fazla 4 olmalı. Her derse 1 saat ayırırsınız. Hedefiniz tıp değilse tabi.
6 saat mııı? Uyarın fatihimi. O kadarıda fazla. Yarardan çok zararı olur. En fazla 4 olmalı. Her derse 1 saat ayırırsınız. Hedefiniz tıp değilse tabi.