Optimus Pad

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Optimus Pad
Optimus Pad
[video=youtube;WGP17KsLyoM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WGP17KsLyoM[/video]

Piyasadaki birçok tabletin birbirine benzemesi kullanıcıları tercih konusunda zorluyor. LG, Optimus Pad'deki 3D kayıt, Tegra 2 ve Android 3.0 gibi özelliklerle fark yaratmayı amaçlıyor.

Tablet furyasına katılmayan marka neredeyse kalmadı. Yeni tablet modeliyle kullanıcıların beğenisini kazanmaya çalışan isimlerin arasına en son katılan dev isim ise LG.
Koreli elektronik devi, piyasadaki mevcut tabletlerin birbirine çok benzediğini göz önünde bulundurup, farklılık yaratmayı amaçlayan bir ürünle karşımıza çıkıyor.
Ürünün adı LG Optimus Pad. 8,9 inçlik ekran boyutuyla, alışılmış tablet boyutlarından farklı bir yapı sunan cihaz Android 3.0 işletim sistemiyle de kullanıcılara gerçek bir tablet deneyimi yaşatmayı hedefliyor.
3D Kayıt Özelliği
Cihazın bir diğer ekstra özelliği ise 3D kayıt yapabilmesi. Arka tarafında iki adet kamera bulunan ürün üç boyutlu görüntü kaydedebiliyor. Daha sonra bu kaydı 3D destekli LG televizyonlar üzerinden izleyebiliyorsunuz.

LG Optimus Pad'i yakından görmek ve diğer detaylarını öğrenmek için LG Türkiye GSM Ürün Müdürü Hakan Koparan ile yaptığımız röportajı izleyebilirsiniz.

[video]http://shiftdelete.net/tabletlere-lg-yorumu-optimus-pad-29621.html[/video]

-------------------------------------------------------------------------
Sonuç olarak : LG tablet tasarım olarak , hız bakımından iyi bir işe imza atmışlar,honeycomb işletim sistemi, çift çekirde , aynı zamanda 3d için çift kamera mevcut. taşınabilir ve ağırlık bakımından da positive,ekran parlaklığı ve mutli tasking özelliği son derece güzel, fiyat bakımından diğerleriyle karşılastırma yapılırsa lg fiyat bakımından daha uygun duruyor.
şuanda tablet almak isteyenler var ise bekleyip optimus pad ı almaları tavsiye ederim...
ayrıca hdmı çıkışlı olup, 3d kayıt yapabilme özelliğinede sahip.

Alıntı : ShiftDelete

buket2

buket2

Üye
paylaşımın için teşekkürler technoshark... gerçekten çok güzel bir cihaz... ama en en en sevdiğim özlelliği 3D çekim yapabilmesi ve bunu hdmı ile TV ye bağlayabilmemiz... inanılmaz cezbedici bir olay bu...teknomarketlerde ne zaman yer alır? bir de ücret hakkında bir bilgi var mı?

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoblue

technoblue

Üye
optimus pad ipad den daha şık ve kullanışlı bir cihaz gibi duruyor. lg tablet işinde de yakalladığı ve geliştirdiği yeniliklerle adından sıkça söz ettirir. üzerindeki çift kamera sayesinde 3d çekim yapabilmesi sanırım daha önce kullanılmadı ve şahsım adına çok merak uyandırıcı bi durum. hdmı çıkısı olması da ayrı bi güzellik. çift çekirdek işlemcisi ve android 3.0 honeycomb işletim sistemi ile tablet hızı bakımından da rakiplerinden geri kalan hiç bir yanı yok. uygulamalar için lg nin smartphone u optimus black te olan google market optimus pad de olacaktır muhtemelen. tablet almak isteyenlerin kaçırmaması gereken bi tablet olacak gibi optimus pad.

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
paylaşımın için teşekkürler technoshark... gerçekten çok güzel bir cihaz... ama en en en sevdiğim özlelliği 3D çekim yapabilmesi ve bunu hdmı ile TV ye bağlayabilmemiz... inanılmaz cezbedici bir olay bu...teknomarketlerde ne zaman yer alır? bir de ücret hakkında bir bilgi var mı?

bu hafta sonuna kadar teknomarketlerde olması an meseleside, fiyat konusuna gelince ortalama çıkıcak olan fiyatı genel olarak 1000 tl civarında :)

technoblue

technoblue

Üye
süper ya. optimus pad'in fiyatı da rakiplerine göre oldukça uygun. tasarım bakımından da oldukça güzel bir tablet. bi an önce çıksın da detaylı bir inceleme şansı yakalayalım.

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Evet açıkcası bende çok merak ediyorum.. çıkar çıkmaz inceleme fırsatını yakalıyacam :) andrid 3.0 honeycomb işlemci , çift çekirdek :) hala bu devirde pc si bile p4 olanlar varken optimus pad te çift çekirdek olması :)

dufy85

dufy85

Üye
bende tablet almayı düşünüyordum,bahsettiğiniz özellikler arasında en çok dikkatimi çeken çift çekirdekli olması ve 3D kayıt bulundurması,teknoloji marketlere düşsede bir incelesek :)

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
bu hafta içerisinde kısmetse arkadaşlar :) hep beraber bende sizin gibi meraktayım :)

technoblue

technoblue

Üye
arkadaşlar sizler için optimus pad in bulmuş olduğum bi videosunu yollamak isterim. bu videoda tabletin hızını görüntü ve ekran kalitesini gayet iyi görebiliyorsunuz. buyrun beraber izleyelim.
[video=youtube;HeqbBgVSJPI]http://www.youtube.com/watch?v=HeqbBgVSJPI&feature=related[/video]

buket2

buket2

Üye
teşekkürler video için... gerçekten çok güzel görünüyor. ekran parlaklığı ve hızı gerçekten açıkça görünüyor.. ayrıca tasarım olarak gayet iyi tek elle klavye kullanmak gerçekten büyük rahatlık. hafif olması extra iyi çantada kolaylıkla taşınabilir... aklıma yattı açıkçası

fireman87

fireman87

Üye
Lg optimus pad sadece 3d çekimiyle öne çıkıyor, gerisi güzel değil. Sadece o özelliği güzel diye düşünüyorum, gerisini at çöpe gitsin :aha:

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Öyle birşey mümkün mü ya :) gerisini çöpe at felan .. android 3.0 honeycomb kullanılmış , hem çift çekirdek bence hala günümüzde p4 işlemci kullananlar vardır :) buna istinaden çöpe at demek olmaz bence

technoblue

technoblue

Üye
kendi adıma konuşmam gerekirse 6.5 senedir celeron işlemciyle sürünen biri olarak optimus pad'i çöpe atmaktansa kendimi atarım :)

caglet

caglet

Üye
Lg optimus pad sadece 3d çekimiyle öne çıkıyor, gerisi güzel değil. Sadece o özelliği güzel diye düşünüyorum, gerisini at çöpe gitsin :aha:

Bu nu soyledıkten sonra intaar et bence :D:D
1- 3D ÇEKİM
2-ANDROİD 3
3-ÇİFT ÇEKİRDEK
4-HDMI
5- 8.9'' EKRAN
6- Fİyatının 1 - 1,4 BİN TL Arasında olduğu soylenıyor.. YANİ ipad2 den cok daha ucuz
ama 3d çekimleri gözlüksüz izleyemiyorsunuz tabi bide o var.. Gözlüklerde 130 lira :D

buket2

buket2

Üye
eeh elbette gözlüksüz izlenemiyor zaten çekimi direkt pad üzerinden izleyemiyorsun...3D uyumlu bir televızyona bağlaman gerek hdmı ile. ayrıca gözlüklerin 130 tl olduğunu nereden çıkarttın? lg nin yeni çıkarttığı 3D cinema tvnin fpr gözlüklerinin 5-7 dolar arası uygun bir fiyata satıldığını duydum. senin bahsettiğin 130 liralık gözlük eski şarjlılardan olmasın.

fireman87

fireman87

Üye
Şaka yapıyorum arkadaslar tepkinizi ölçmek için, optimus tablet benimde hosuma gitti açıkçası, android 3.0 honeycomb olması 3d kayıt yapabilmesi çift çekirdekli olması vesaire.. Su an tablet bilgisayarım olmasa alabilirdim..

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
gözlük 130 lira dedikleriniz nedir anlamadım.. ayrıca optimus tablet te izleyemiyeceğinizi biliyorsunuz sanırım ? sizin 3D izlenebilen bir tv de bunları izliyebileceğinizi söyliyebilirim, yanlız tabiki 3D kayıt yapabiliyorsunuz. Çift Çekirde olması tabiki süper bir olay kiminde dediğim gibi evinde bile hala p4 işlemci kullanan vardır pc sinde :) taşınabilirlik olarak olarak , ağırlık bakımından tasarım bakımındanda gayet güzel bir ürün.. fiyatıda uygun tavsiyemdir.

OğuzcanAbi

Üye
3d çekim :oha:

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Aynen :yuru 3D Kayıt Çift kamerası mevcut.. acayip bir alet :D

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt