Optimus One mı Galaxy Ace mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaRooT

Üye
    Konu Sahibi
Optimus One mı Galaxy Ace mi ??
Bu yakınlarda(maksimum 1 hafta içinde) telefon alcam,, ama çok kararsızım. LG Optimus One istiyordum ama Samsung Galaxy Ace aklımı çeldi çok fena. Şimdi çok kararsızım,, sizce hangisi ?? Sebepleriyle yazarsanız iyi olur.

Εthnic

Εthnic

Üye
ozellikler kisilerin kullanimina gore degisir ama tasarim olarak kesinlikle Galaxy Ace diyorum...

BaRooT

Üye
    Konu Sahibi
Yani sen olsan hangisi hangi sebeplerle seçersin demek istedim.

templatesbox

Üye
donanım olarak kesinlikle Optimus One bence galaxy ace tasarımı iPhone a benzetilmiş içi boş bir akıllı telefon(!)

ozifb

Üye
arakadaşım sn telefonu oyun ve performans için alıcaksan samsung ace :heyo:

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
Galaxy ACEEE

61semih

61semih

Üye
buda sorumu ace tabikii

nexpow

nexpow

Üye
ace

technoblue

technoblue

Üye
ben bu devirde samsunga para vermmem. sebebine gelince tamam galaxy ace iyi smartphone ama fiyatı çok pahalı. galaxy s bunun neredeyse 2 misli pahalı ama özelliklerine bakınca o kadar fiyatı hak etmiyor. ace'den aman aman bi farkı yok. peki neden bu kadar pahalı. kısacası kullanıcıyı kazıklamaya çalışması ve bir de bu aralar sıkça duyulmaya başlanan teknik servis sıkıntısı benim samsung'a soğuk bakmama sebeptir. galaxy ace'ye bu kadar fazla para vermek yerine hemen hemen aynı özelliklerde olan fiyatı çok daha uygun olan huawei x5 tavsiye edebilirim.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu ikisi arasında ace. ama bunların yerine huawei x5 alabilirsin.

61semih

61semih

Üye
ben bu devirde samsunga para vermmem. sebebine gelince tamam galaxy ace iyi smartphone ama fiyatı çok pahalı. galaxy s bunun neredeyse 2 misli pahalı ama özelliklerine bakınca o kadar fiyatı hak etmiyor. ace'den aman aman bi farkı yok. peki neden bu kadar pahalı. kısacası kullanıcıyı kazıklamaya çalışması ve bir de bu aralar sıkça duyulmaya başlanan teknik servis sıkıntısı benim samsung'a soğuk bakmama sebeptir. galaxy ace'ye bu kadar fazla para vermek yerine hemen hemen aynı özelliklerde olan fiyatı çok daha uygun olan huawei x5 tavsiye edebilirim.

dedıklerınde haklılık payı var yanı ace ile optumus degılde ace ıle gıo arasında coz az fark olmasına ragmen fıyat fark cok.galazy s tekı yorumuna gelınce pıyasa fıyatını apple belırlıyor sımdı iphone 1800 tl lerde iken ondan aşşagı kalır yanı olmayan galaxy nın fıyatı 800 tl mı olmalı sence veya gs2 nın fıyatı 1200 mu olmalı ip4 1800tl lerde iken.pazar şartlarıda onemlı faktör fiyat belirlemede

enaa_881

enaa_881

Üye
technowar kardeş apple ürünleri çok mu ucuz içindeki donanıma göre iphone kullanıcısı olduğun için soruyorum tamam söylediklerinde haklı olabilirsin belki ama o zaman iphone da pahalı senin söylediğine göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt