technoshark
Üye
Optimus Blackten Pc deki Dosyalarınıza Erişim
Merhaba Arkadaşlar, Sizlere Optimus Black üzerinden Pc’deki dosyalarınıza ulaşma hakkında yardımcı olacağım…
Öncelikle Video olarak sizlere ayarlamak istiyordum ama video kayıt programlarında sorun çıktığından yazılı olarak anlatma gereği duydum..
Öncelikle Yapmamız gerekenler…
Optimus Black > Settings
>Wireless & networks
> SmartShare Settings
>Bu kısımdaki ayarlamaları kendiniz belirliyebilirsiniz… SmartShare Uygulamasını başlatıyoruz..Wifi Bağlantısını Açacağını Söylüyor Bizde onaylıyoruz..
Alt kısımda bağlanabileceğimiz İp adresi çıkıyor, buda bizim pc miz oluyor…İp adresine tıklıyoruz ve bağlan diyoruz..
İp Adresinin yanında smartshare play simgesi çıkar
Daha sonra bi önceki wireless & networks sekmesine geliyoruz,Burada wi-fi Direct Setting
Sekmesini tıklıyoruz, wi-fi direct i aktif ediyoruz..
isterseniz buradaki bağlı bulunan isimleri sizler değiştirebilirsiniz, default ta LG-P970’tir..
Ben değiştirmedim.
Wi-fi directi aktif ettikten sonra
hemen iki alt kısımda Forced G/O Mode yazar onuda aktif ediyoruz ki, Yönetici biz olalım
Bu işlemden sonra telefonumuzda en solda bulunan menü tuşuna basıyoruz.
Ayarlar sekmesinden wifi bağlantı şifremizi belirliyoruz, yoksa benim gibi ilk seferinde çok uğraşırsınız
şifremizi belirledikten sonra ise geri kalanlar basit
İşlemi yaptıktan sonra pc mize geçiyoruz…
Pcmizin wifi seçeneklerini yenile dediğimizde karşımıza
LG-P970 Ağ bağlantısı çıkar…..
Bu bağlantı ile ev ağı oluşturduğumuzda pc mizdeki paylaşım verdiğimiz dosyalara erişebiliriz…
Alıntı :
Öncelikle Video olarak sizlere ayarlamak istiyordum ama video kayıt programlarında sorun çıktığından yazılı olarak anlatma gereği duydum..
Öncelikle Yapmamız gerekenler…
Optimus Black > Settings
>Wireless & networks
> SmartShare Settings
>Bu kısımdaki ayarlamaları kendiniz belirliyebilirsiniz… SmartShare Uygulamasını başlatıyoruz..Wifi Bağlantısını Açacağını Söylüyor Bizde onaylıyoruz..
Alt kısımda bağlanabileceğimiz İp adresi çıkıyor, buda bizim pc miz oluyor…İp adresine tıklıyoruz ve bağlan diyoruz..
İp Adresinin yanında smartshare play simgesi çıkar
Daha sonra bi önceki wireless & networks sekmesine geliyoruz,Burada wi-fi Direct Setting
Sekmesini tıklıyoruz, wi-fi direct i aktif ediyoruz..
isterseniz buradaki bağlı bulunan isimleri sizler değiştirebilirsiniz, default ta LG-P970’tir..
Ben değiştirmedim.
Wi-fi directi aktif ettikten sonra
hemen iki alt kısımda Forced G/O Mode yazar onuda aktif ediyoruz ki, Yönetici biz olalım
Bu işlemden sonra telefonumuzda en solda bulunan menü tuşuna basıyoruz.
Ayarlar sekmesinden wifi bağlantı şifremizi belirliyoruz, yoksa benim gibi ilk seferinde çok uğraşırsınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şifremizi belirledikten sonra ise geri kalanlar basit
İşlemi yaptıktan sonra pc mize geçiyoruz…
Pcmizin wifi seçeneklerini yenile dediğimizde karşımıza
LG-P970 Ağ bağlantısı çıkar…..
Bu bağlantı ile ev ağı oluşturduğumuzda pc mizdeki paylaşım verdiğimiz dosyalara erişebiliriz…
Alıntı :