Optimus Black Aşırı ısınma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
Optimus Black Aşırı ısınma
Mrb arkadaşlar yine ben yine optimus black yine sorun.. Telefonum acayip ısınıyor 2 dk oynasam bile ön kameranın olduğu kısım aşırı olmak üzere ısınıyor ZEUS rom kullanıyorum ama orjinal romda böyle bir sorun yoktu sorum ya rom dan yada bataryadan ?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ben. romdan momdan anlamam ben yeni aldim ben fabrika ayarlarinda suan android 2.3.4 var rom flan yok tek sarj olurken isiniyor internetteyken falan isinmiyor

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Şimdi bende zeus kullandım bu şekilde bir sorun yaşamadım..

Ama pessimistic'in dediği gibi sadece şarjda ısınıyor o kadar.benim telefonumda.

claxx

Üye
sıkıntı elle temas ettiğinde ısınması normalde de elle tuttuğunuz yerler ellin ısısıyla ısınır bende çok tedirgin olmuştum bu konuda kameranın alt kısmında aşırı ısınıyordu ellemle tuttuğum için olduğunu anladım dokunduğum yer ısınıyordu.
sizde o kısmı dokunmadan deneyin

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
mesela telefonu modem olarak kullanma özelliğini bilirsiniz onu açıp ekranı kapatayım telefon ısınıyor

- - - Eklendi - - -

tabi bir süre sonra

UNILee_34

Üye
arkadaşlar telefonu bugün aldım ve kapalı şekilde şarja taktım şu an şarjda duruyor fakat telefon elime alamayacağım derecede ısınmış adeta elimi yakıyor acaba bu normal mi??

samety500

samety500

Üye
ısınır problem etmeyn. akıllı teller ısınıyor. neo v de çk ısınıyor

- - - Eklendi - - -

normal bnce

technoshark

technoshark

Üye
arkadaşlar telefonu bugün aldım ve kapalı şekilde şarja taktım şu an şarjda duruyor fakat telefon elime alamayacağım derecede ısınmış adeta elimi yakıyor acaba bu normal mi??

şarj ederken kanepeye çekyat'a yada herhangi bir yere denk geldiyse ısınması daha kolay olmuştur.. hava şartlarıda büyük etken :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt