Optimus Black android 2.3 ne zaman gelecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seymen16

seymen16

Üye
    Konu Sahibi
Optimus Black android 2.3 ne zaman gelecek?
Arkadaşlar bu Optimus Black için 2.3 güncellemesi ne zaman gelecek bi bilgisi olan varmı? Ekim diyorlardı ekimin sonuna geldik hala yok..

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
samsungda öyle demişti 2 ay sonra geldi

saruman_me

saruman_me

Üye
kasımın ortaları diyolar yabancı bi kaç sitede gördüm bi kaç sitedede black için gelmiceği sadece 3d ve 2x için geliceği yazıyordu durun bakalım hayırlısı..

mancukya

Üye
LG alirken dikkatli olun arkadaslar. Malesef bu sirket verdigi sözleri tutmayan moda oldugu icin Androidli teller cikartan ama elinde Android icinde gerekli drivers ve Framworkslari yazicak yazilimcisi olmiyan bir firma.
Zaten son 2 modeli Gingerbread uzun zamandir cikmis olmasina ragmen neden Froyo ile cikardigida belli degil.
Son olarakta Froyo ve Genger arasinda fark yok denicek kadar az asil beklenti firmalarin ICS icin destek vermesi.

torerrgti

torerrgti

Üye
arkadaşlar yaklaşık 3 haftadır lg optimus black kullanıyorum cok memnunum telefonumdan fakat bazı sorularım ve merak ettiklerim var yardımcı olabilirmisiniz ?
1. genel olarak şarjı 12 saati gecmiyor. içerisine uygulamalar oyunlar go launcher falan yukledim onlardan mı?
2. ram kullanımı tas managerlarda bakıyorım 488 üzerinden kalan genelde 100 150 mb arası.. gözüm takılıyo çok tutuluyorum normalmi bu ?
3. 2.3 falan diyosunuz da ben hala 2.1 kullanıyorum romunu bu nasıl degişir guncellemeyle falanmı ? ve garantiden cıkıyomu eger 2.2ye gecersem ? bu arada telefon v10c guncelledi sadece kendini..
4. bide bu konuların dışında rahatsız oldugum bi durum go launcher hakkında bilgisi olan varsa eger ben ana ekranı go launcher tema olarak sabitlemiştim ama telefonun kendi ana ekranına gecişi yapamıyorum ordada acık uygulamalar oluyordu onlarıda kaldırıp belki telefonu rahatlatırım diye düşündüm.

saygılarımla :)

JazzLe

JazzLe

Üye
Bir kere google android telefonlara güncellemeyi kesin kılıyor.Bi forumda bi arkadaş yetkili serviş i aramış ve:

"Merhaba arkadaşlar, ne zamandan beri optimus blackle alakalı geçen konuları takip ediyorum.

her seferinde 2.3 güncellemesi gelicek gelicek deyip durdunuz, ama hala haber yok..

2.gün önce servisi aradım servisten adınıda verebilirim isterseniz, Bir beyfendi yardımcı olmaya çalıştı ...

Sonra kendisine 2.3 güncellemesi hakkında soru sorduğumda verdiği cevap aynen şu oldu...

(O dakikadan sonra bende kayış attıı)

mühendisler test için 2.3 sürümünü yollamışlar ama hiç iyi çalışmamış makine resmen kafayı yemiş aşırı ısınma olmuş ve iptal etmişler yani 2.3 çıkışı gecikebilir hatta iptal bile olabilir.
LG bunu yaparmı yapar gt540 larıda 1.6 da terketmişlerdi
radyo içinse yine mühendislerden gelen rom ve radyo programlarını denemişler ama malesef donma kilitlenme sorunları olmuş ve mühendisler radyo yüklemesi yapmayın demişler"

Birde yabancı bi sitede kasım ayının ilk çeyreğinde çıkacağı söylenmiş.

Lenneth

Üye
Cyanogenmod çıktı Optimus Black için, eğer stabilse onu flash atın ve daha LG nin romlarına bakmayın derim.

xpity

Üye
Korede 2.3.4 v20a olarak çıktı ama stabil değil wifi bug sorunu varmış. Lg türkiyede v20d oluncaya kadar yani stabil hale gelene kadar çalışmalarına devam edicekmiş. Tahminimce 2 ay kadar bekletirler. Öteki yandan cyanogen mod olarak 2.3.7 çıkmış durumda, romlar bölümüne nasıl kurulacağını anlattım şuan için çıkmış en hızlı romdur orjinalinden bile hızlıdır. ama stabil sürüm değildir, onunda kendince ufak tefek sorunları vardır. Test etmek isteyenler kurup deneyebilirler.

JazzLe

JazzLe

Üye
2.3 sürümü için tarih verilmiş bi bakın derim.

seymen16

seymen16

Üye
    Konu Sahibi
Evet tarih belli oldu 28 Kasımda gelecekmiş Optimus Black'e.

Necmati

Necmati

Üye
XDA Developers'da kasım ayını ilk haftası olarak göüzküyor.

seymen16

seymen16

Üye
    Konu Sahibi
Kasımın ilk haftası Optimus 2x için gelecek. 21 Kasımda Optimus 3D 28 Kasımda Optimus Black için güncelleme tarihi. LG Mobile facebook sayfasında böyle açıklandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt