Optimus black aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
Optimus black aldım
arkadaşlar optimus black aldım sürüm nasıl güncelleyeceğim
ya çok süpermiş yaa efektler harika valla 5800 dan sonra lokum gibi geldi
arayüzünü silmeden 2.3 e nasıl yükseltirim
bu telefonda kart algılayıcı var sanırım turkcell uygulamaları geldi içine
arkadaşlar içinde 2.2 var nedense telefonu sıfır aldım eski seri mi bu anlamadım

nonamex

Üye
Hayırlı olsun hocam bende bugün aldım :ehe

LG'nin sitesine girin yan menüde Destek > Cep telefonu desteği > LG Mobile Support Tool'u indirin. Telefon yazılımını güncellesin. Turkcell'den kurtulursunuz. 25-30 dakika sürüyor ama değiyor.

2.3 için güncelleme eylülde çıkacak diyorlar..

rstsn

rstsn

Üye
hayırlı olsun hoş geldin androide:ehe

technoshark

technoshark

Üye
Hayırlı olsun arkadaşım öncelikle.. 2.3 bu ay ıcerısınde cıkıcak dıye bılıyorum yanlıs hatırlamıyorsam... Ama guncellemeyı sıtesınden arkadasın vermıs oldugu tarıf uzerıne yapabılırsn.. ve uygulamalardan men olabılırsın :) hayırlı olsun tekrardan ve izlenimlerinide paylaşırsan sevinirim :)

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
valla efektleri acayip sevdim telefonun şu an bir takılmaya rastlamadım 5800 dan sonra yani internet falan acayip rahat

----------Eklendi @ 01:00:28 ---------- Yazıldı @ 00:59:30 ----------

teşekkürler daha önce de kullanmıştım android ama optimustaki bir başka geldi güzel yapmışlar

----------Eklendi @ 01:03:00 ---------- Yazıldı @ 01:00:28 ----------

başka kart takıp denemedim başka takınca yine turkcell çıkıyor mu yoksa illa yazılım mı atmam lazım 2.3 ü mü bekleyeyim yoksa

nonamex

Üye
valla efektleri acayip sevdim telefonun şu an bir takılmaya rastlamadım 5800 dan sonra yani internet falan acayip rahat

----------Eklendi @ 01:00:28 ---------- Yazıldı @ 00:59:30 ----------

teşekkürler daha önce de kullanmıştım android ama optimustaki bir başka geldi güzel yapmışlar

----------Eklendi @ 01:03:00 ---------- Yazıldı @ 01:00:28 ----------

başka kart takıp denemedim başka takınca yine turkcell çıkıyor mu yoksa illa yazılım mı atmam lazım 2.3 ü mü bekleyeyim yoksa

Yazılım atın sorun olmuyor :oke:

Ayrıca benim canımı sıkan bir şey var, Görev yöneticisi ile Müzik , e mail gibi uygulamaları sonlandırıyorum 10 saniye sonra geri açılıyorlar arka planda.. Bu normal mi ? 2-3 tane görev yöneticisi ile denedim aynı.. (Normalse boşuna kasmayayım kapatmaya )

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
şu anda telin şarjını bitirmiş bulunmaktayım elimden bırakasım gelmiyor süper şarja takam şimdi ;)

----------Eklendi @ 01:43:00 ---------- Yazıldı @ 01:40:53 ----------

arkadaşlar 6 saat anca dayandı pilinde sorun falan olmasın uğraşmayayım

samety500

samety500

Üye
hayırlı olsn :oke:

gokhanbii234

gokhanbii234

Üye
hayırlı olsun arkadaşımmmm bende aldım çok memnununn:oke:

fireman87

fireman87

Üye
Hayırlı olsun hocam, sende alanlar kervanına katıldın demekki.. Android 2.2 froyo zaten çıkardığı sürüm eylülde yeni sürüm gelicekti diye biliyorum ama umarım yanlış bilmiyorumdur..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlı olsun. çok doğru bi tercih yapmışsın. Telefon eski değil sadece güncellemen gerekir. Güncelleme senin telefonun için çıktı mı bilmiyorum.:oke:

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
2.3 aradım ama resmi bulamadım resmi çıkmadan yüklemem zaten arayüzü farklı cyanogen modun arayüzü telefonu sevdirdi zaten menü falan çok güzel

fireman87

fireman87

Üye
2.3 yüklemek için erken diye düşünüyorum, biraz bekle güncelleme tam otursun :oke:

nexpow

nexpow

Üye
hayırlı olsun androidin farkını görceksin :naughty:

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Tebrikler kaliteli bir smartphone almışsın. :oke:

Ya şu uzaktan yardım olayını denedin mi? Denediysen anlatır mısın biraz? :hmmm

technoblue

technoblue

Üye
hayırlı olsun arkadaşım. bence piyasadaki en iyi smartphone adayı optimus black. fiyatı ve özellikleri çok iyi. özellikle nova display ekran olayı çok dikkatimi çekmişti. şarj olayında sıkıntı belirtilmiş eğer ilk günün performansıysa 6 saat normal sayılabilir. pil bittikten sonra 6 ile 12 saat arasında şarjda kalması gerek diye biliyorum bu şekilde şarj daha fazla gidebilir. birde arka planda çalışan uygulamaları kontrol etmek için bir rom var diye duymuştum ama adını hatırlayamıyorum şimdi. eğer o romu bulursanız arka planda çalışan uygulamaları kapatarak batarya ömrünüzü çok daha uzatabilirsiniz.

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
evet dün ilk günüydü uzaktan yardıma da rastlamadım hiç dünden beri kurcalıyorum telefonu dün şarja taktım 9 saat falan durdu şarjda şimdi mecbur çıkardım evdn çıkacağım için bakalım normal kullanımda ne kadar gidecek

technoblue

technoblue

Üye
sanırım uzaktan yardım türkiye pazarında satışa çıkan optimus black'ler de henüz aktif değil. ama smartphone ve diğer elektronik eşyalar için mükemmel bir uygulama umarım tez zamanda aktif olarak kullanma imkanımız olur.

ss06

ss06

Üye
arkadaşlar optimus black aldım sürüm nasıl güncelleyeceğim
ya çok süpermiş yaa efektler harika valla 5800 dan sonra lokum gibi geldi
arayüzünü silmeden 2.3 e nasıl yükseltirim
bu telefonda kart algılayıcı var sanırım turkcell uygulamaları geldi içine
arkadaşlar içinde 2.2 var nedense telefonu sıfır aldım eski seri mi bu anlamadım

ne kadara aldin kardes bende c7yi satip almayi dusunuyorum da

Masha

Masha

Üye
Lg optimus black şarz konusunda dün şarz daydı sabah çıkardım hala 1 diş bile düşmedi kötü diyorlardı ama değilmiş oyun oynamam diyordum ama 2 3 tane google marketten indirdim ücretsiz olarak uygulama falan arada oynuyorum :) çocuk gibiyim valla :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt